Νίκος Καραμπιμπέρης στους 93,7: « Μπορούμε να γυρίσουμε την όλη κατάσταση»

 Νίκος Καραμπιμπέρης στους 93,7: «  Μπορούμε να γυρίσουμε την όλη κατάσταση»

Δηλώσεις για την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, έκανε στους 93,7, ο Νίκος Καραμπιμπέρης.

Υποστήριξε ότι στο β` μέρος το Βυζάντιο έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά παράλληλα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή στα πρώτα 45 λεπτά. Επίσης αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και το Βυζάντιο, γνώρισε την ήττα στην έδρα των Αμπελοκήπων;

Απάντηση: Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα στις πλευρές μας.  Σίγουρα  μας έχει επηρεάσει το γεγονός ότι μας λείπουν βασικοί παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στην άμυνα όπου πάλι δεν είχαμε Ελευθεριάδη, Τριανταφυλλίδη ενώ έχουμε και τους μόνιμους τραυματίες Καζαντζίδη- Κωνσταντινίδη. Ο Κουμπρόγλου είναι φαντάρος, ήρθε το Σάββατο για να παίξει και να μας βοηθήσει ενώ ήταν άρρωστος.

Είναι προβλήματα. Ένας παίκτης παίζει πίσω στην τετράδα από το αρχικό σχήμα. Μόνο ο Παυλίδης. Δε θα μείνουμε εκεί. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και προσπαθούμε μέσα από το προβλήματα να βρούμε κάτι καλό.

Δεν είχαμε σωστά μαρκαρίσματα στα άκρα και έβγαιναν αυτοί κατά συρροή. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην αντίπαλη ομάδα. Ηταν πολύ καλή, πάτησε στην περιοχή μας, έχασε ευκαιρίες. Εμείς ελάχιστα απειλήσαμε. Κάναμε 3 φάσεις στα πρώτα 45` λεπτά που δεν ήταν κλασσικές ευκαιρίες.

Στο Β` μέρος κάναμε 6 φάσεις σε 3 λεπτά.  Οι 3 ήταν κλασσικές ευκαιρίες.

Νομίζω ότι στην επανάληψη βγήκε μια διαφορετική ομάδα από τα αποδυτήρια.  Ρισκάραμε πολύ στο τέλος. Παίξαμε με 3 στην άμυνα, βάλαμε όλους τους επιθετικούς και σε μια αντεπίθεση έγινε ένα λάθος και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 90`. Μετά το 90` πάλι πιέζαμε.

Ερώτηση: Αδικείται το Βυζάντιο από το τελικό αποτέλεσμα;

Απάντηση: Έπρεπε στα δυο τελευταία παιχνίδια να πάρουμε από έναν πόντο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν παίρνεις τίποτα και κάποιες άλλες φορές χωρίς να είσαι καλός παίρνεις κάτι που δεν σου αξίζει. Εύχομαι ο Θεός να μας τα δώσει στη συνέχεια. Να είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα που έχουμε. Εννοώ τα αγωνιστικά. Γιατί και όταν κερδίζεις έχεις προβλήματα. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά.

Να καταλάβουν οι παίκτες ότι αυτή η κατηγορία, είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το βλέπουμε από τη βαθμολογία. Όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες.

Είναι σκληρά καρύδια όλοι οι αντίπαλοι. Τα αποτελέσματα κάθε Κυριακή, το δείχνουν αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι με δουλειά. Είχαμε καλές μέρες, ήρθαν οι κακές αλλά θα επανέλθουμε.

 Ερώτηση: Υπάρχει κάποια ανησυχία μετά τα  τελευταία αποτελέσματα;

Απάντηση: Ανησυχία σίγουρα υπάρχει. Στη δεύτερη τριάδα των αγώνων, πήραμε μόνο 1 βαθμό. Αντίθετα στην πρώτη τριάδα είχαμε πάρει 7 βαθμούς.

Αυτό είναι ανησυχητικό. Τώρα πρέπει να αντιστρέψουμε και έχουμε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Αφήνουμε πίσω όλα τα παιχνίδια. Κοιτάζουμε το επόμενο.

Είναι στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Από τα 6 παιχνίδια, τα 4 τα δώσαμε εκτός έδρας.

Στα δυο εντός έδρας είχαμε απώλειες με μια ήττα και μια ισοπαλία. Παίζουμε με τον Ακροπόταμο και μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Για να μείνεις στην κατηγορία, πρέπει να κάνεις την έδρα σου φρούριο. Να χάνεις πολύ δύσκολα βαθμούς και να μαζεύεις ότι μπορείς απέξω.

Ερώτηση: Σας πληγώνουν οι πολλές απουσίες. Διαφορετικά είχατε χτίσει την ομάδα το καλοκαίρι.

Απάντηση: Σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ιδίως σε μια ομάδα που έχει πολλούς καινούριους παίκτες. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και το τι φταίει.

Να δουλέψουμε όλοι μαζί. Έχουμε δείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα.  Η αμυντική μας λειτουργία που ήταν το δυνατό μας σημείο, έγινε το ευάλωτο.

Πρέπει να το ψάξουμε. Παίρναμε αποτελέσματα από την καλή μας αμυντική λειτουργία. Σε σχέση με πέρσι υπάρχει βελτίωση στην παραγωγικότητα. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δύσκολα βάζουμε γκολ. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Διαβάστε επίσης