• 19 Μαΐου 2024,

Ενθουσιασμένη επέστρεψε η δήμαρχος από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ

 Ενθουσιασμένη επέστρεψε η δήμαρχος από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ

Ύστερα από τόσες επισκέψεις σε υπουργικά γραφεία, ήταν η πρώτη φορά που η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επέστρεψε αισιόδοξη από το πρόσφατο διήμερο ταξίδι της στην Αθήνα. Δήλωσε εξαιρετικά εντυπωσιασμένη από την καλή πρόθεση εξεύρεσης λύσης για το έργο στο λιμάνι και την ολοκλήρωσή του. Εξάλλου, αν δε βρεθεί λύση τότε όλοι οι φορείς θα βρεθούν μπλεγμένοι από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος. Τρόπος επίλυσης δηλαδή βρέθηκε ώστε να τακτοποιηθεί το πρόβλημα και το έργο να μην κινδυνεύσει.

Εξαιρετικές όμως ήταν και οι εντυπώσεις της δημάρχου από τη γνωριμία της με τον καταγόμενο από τη Θεσσαλονίκη νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, τον οποίον χαρακτήρισε πανέξυπνο κι ορεξάτο για να βρει λύσεις. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ παρακάλεσε τη δήμαρχο και ξαναταξιδέψει στην Αθήνα ώστε να τη συνοδεύσει σε συγκεκριμένα ραντεβού που ο ίδιος θα εξασφαλίσει με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς αρμοδίους των δημοσίων κτημάτων.

Ευκαιρίας δοθείσης, η κ. Τσανάκα παρέδωσε στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ το φάκελο για την παραχώρηση της Καλαμίτσας και του παλιού δικαστικού μεγάρου. Η δήμαρχος παρέθεσε λεπτομερώς τα αντίστοιχα αιτήματα για τις δύο περιπτώσεις κι έμεινε ικανοποιημένη από τη σύμφωνη γνώμη που απέσπασε.

 

Διαβάστε επίσης