Ενοχλημένοι από τη στάση του Ερασιτέχνη – Σήμερα το πρωί απέσυραν το ενδιαφέρον τους, Αντωνίου και Λαζαρίδης

 Ενοχλημένοι από τη στάση του Ερασιτέχνη – Σήμερα το πρωί απέσυραν το ενδιαφέρον τους, Αντωνίου και Λαζαρίδης

Ενοχλημένοι από τη στάση του Ερασιτέχνη, απέσυραν χθες το πρωί, την πρόταση ενδιαφέροντος ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης. Αυτό αιφνιδίασε τους πάντες.
Φαινόταν ότι αυτοί οι δυο, θα ήταν τα αφεντικά της νέας προσπάθειας του ΑΟΚ.
Τελικά χωρίς να θέλουν να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, πήραν την απόφαση να αποσυρθούν.
Αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης, δέχθηκε να εξετάσει και μια νέα πρόταση, που φαίνεται ότι υπάρχει στον ορίζοντα, ήταν η αιτία που χάλασε ο… «γάμος» με Λαζαρίδη και Αντωνίου.
Χθες μέχρι και το μεσημέρι ήταν ανένδοτοι, να αλλάξουν απόφαση και να παραμείνουν «διεκδικητές» του ΑΟΚ.
Παράλληλα διοίκηση του Ερασιτέχνη, περίμενε τη νέα πρόταση, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως απέσυραν το ενδιαφέρον, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης.
Στην άλλη πρόταση εμπλέκεται επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, που μάλλον χθες το απόγευμα, θα είχε συνάντηση με ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Φαίνεται πως έχει οικονομική επιφάνεια. Δεν έγινε γνωστό το όνομα του. Επίσης φήμες ανέφεραν, ότι ίσως εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γειτονική πόλη(όχι ο Καραθανάσης).
Εν ολίγοις το σήριαλ… συνεχίζεται. Θα γίνει προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη, να μεταπεισθούν;
*Κανάκης και Μεταξάς στους 93, 7 για τη συνεδρίαση της Πέμπτης
Χθες το πρωί μίλησαν στους 93, 7, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Τάσος Μεταξάς, για τη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Αναφέρθηκαν και στο νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που προέκυψε στη διάρκεια της βραδιάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.
*Ντίνος Κανάκης: « Ήρθαν παλικαρίσια και ζήτησαν την ομάδα»
Εμείς όλοι αποφασίσαμε γι` αυτούς τους σωστούς ανθρώπους. Αν όμως δεν ακούγαμε την πρόταση, η οποία είναι εκπρόθεσμη, θα λέγατε αύριο, γιατί δεν την ακούσαμε.
Έπρεπε να τους ακούσουμε. Πράγματι θέλουν να βοηθήσουν την Καβάλα, οι κύριοι Λαζαρίδης και Αντωνίου.
Έφτασε σε κάποια στιγμή να πουν οι άνθρωποι, ότι πάλι θα βοηθήσουν χρηματικά, αν θέλει να τραβήξει την ομάδα ο Ερασιτέχνης.
Αυτά τα λένε άνθρωποι σωστοί. Εγώ σαν Ντίνος Κανάκης και όχι σαν πρόεδρος, λέω ότι 99,9% την ομάδα, θα την πάρουν αυτοί οι δυο. Ηρθαν παλικαρίσια, εγγράφως έφεραν την πρόταση τους και το κυριότερο είναι Καβαλιώτες. Τους φερθήκαμε παλικαρίσια και εμείς ως διοίκηση του Ερασιτέχνη. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα το πρωί, θα αρχίσουν να κάνουν μεταγραφές.
Σήμερα(χθες) θα ακούσουμε την άλλη την πρόταση. Πρέπει να φέρουν γραπτή πρόταση.

*Τάσος Μεταξάς: « Έχουν όραμα για δουλειά»
Στο διοικητικό συμβούλιο, ήρθαν οι δυο κύριοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας, για να τρέξουμε την ομάδα, στη Γ` Εθνική. Τα ονόματα έγιναν γνωστά.
Έχουν ένα όραμα για δουλειά. Θέλουν να ανεβάσουν ψηλά την ομάδα. Οι άνθρωποι μας είπαν τα σχέδια τους και τα πλάνα τους. Περιμένουνε την απάντηση του Δ. Σ του Ερασιτέχνη.
Εδώ παίζεται το μέλλον της ομάδας. Δεν πήγαμε να αγοράσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, δεν μας κάνουν, τα αφήνουμε στην άκρη και παίρνουμε άλλα την επόμενη μέρα. Θέλει λίγο σκέψη.
Πρόταση γραπτή δεν είχαμε άλλη, όπως μας έκαναν οι δυο κύριοι.
Κανένας μα κανένας. Η δικιά μας ημερομηνία ήταν μέχρι 15 Ιουνίου αλλά και να ερχόταν 16 η 17, δεν θα την απορρίπταμε.
Η πόρτα πάντα είναι ανοιχτή, δεν την κλειδώνουμε. Αν είναι μια καλή πρόταση, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και να την αξιολογήσουμε. Είπε ο κ. Γραμμένος ότι είχε μια πρόταση από έναν επιχειρηματία στο τηλέφωνο. Θα δούμε, τι είναι. Πρέπει να κατατεθεί.
Θα τη δούμε αυτή την πρόταση, στα γρήγορα. Εάν είναι θετικό, θα το ψάξουμε. Εμείς θέλουμε να οργανωθούμε, να σηκώσουμε τα μανίκια, για το καλό της ομάδας. Ας κάνουμε όμως λόγο υπομονή, για λίγες ώρες. Τον πρώτο λόγο θα τον έχουν αυτοί. Εγώ σαν Τάσος Μεταξάς την πρόταση τους(Λαζαρίδη, Αντωνίου), την έχω δει πολύ θετικά. Οι άνθρωποι εκπέμπουν μια αύρα καλή. Ολοι οι Καβαλιώτες πιστεύω ότι θα τους αγαπήσουν, αν τελικά κλείσουν. Θα βοηθήσουν όλοι αυτή την προσπάθεια. Ο στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός. Να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από τη Γ` Εθνική. Υπάρχει ένα πλάνο, που την ομάδα, θα τη διοικήσουν 9 άτομα. Από τα 9 άτομα, θα είναι και του Ερασιτέχνη. Υπάρχει περίπτωση στο 9μελες, να υπάρχει και ένας παλαίμαχος.
Ομόφωνα είπαμε ότι όλοι υποστηρίζουμε και θέλουμε την πρόταση που έφεραν, αυτοί οι δυο κύριοι. Αυτοί ήταν μέσα στις προθεσμίες, μας έφεραν πρόταση γραπτή, αλλά υπάρχει το… αλλά.
Να περιμένουμε να ακούσουμε τους άλλους. Μήπως είναι μια πρόταση, καλή. Πιστεύω ότι αυτοί οι δυο κύριοι(Λαζαρίδης- Κανάκης) θα βοηθήσουν την ομάδα και όλα θα πάνε καλά.
*Και δηλώσεις Κανάκη μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος
Για μένα πολύ κακώς. Η απόφαση μας ήταν για αυτούς τους ανθρώπους. Το να ακούσεις κάποιον άλλον, δεν είναι κακό. Θα έλεγαν όλοι, γιατί δεν την ακούσαμε, την άλλη πρόταση.
Ηταν εκπρόθεσμη η δεύτερη πρόταση.
Κάνουν λάθος. Η απόφαση ήταν η ομάδα, να πάει σε αυτούς. Φεύγοντας τους είπα, αν τους πείραζε να τους απαντήσουμε αύριο, βλέποντας και τους άλλους ανθρώπους.
Εχω και τα πρακτικά. Επίσημα δεν μας έχουν πει κάτι, για την απόσυρση του ενδιαφέροντος. Είναι λάθος να πιστεύουν ότι ήταν λάθος οι ενέργειες που κάναμε.
Επίσης ειπώθηκε ότι όποια και να είναι η άλλη πρόταση, εμείς θέλουμε να δουλέψουμε με τους δυο αυτούς, που είναι Καβαλιώτες.
Αυτή ήταν η απόφαση. Μήπως δεν κατάλαβαν τι είπαμε;
Τους αγαπήσαμε, τους εκτιμήσαμε, αυτό είπαμε. Μήπως δεν το κατάλαβαν;
Τότε εμείς κάναμε λάθος. Τους μίλησα εγώ και ο Βασίλης Βακιρτζής και είπαν ότι δεν μας πειράζει, να μιλήσουμε με τους άλλους.
Το απόγευμα(χθες) θα συναντηθούμε, με αυτόν που θέλει να καταθέσει πρόταση.
Υπήρχαν τρείς από το συμβούλιο, που είπαν ότι πρέπει να ακούσουμε και τη δεύτερη πρόταση.
Μάλλον έγινε μια παρεξήγηση.

 

Διαβάστε επίσης