Ενωση: Έγινε η πρώτη επαφή Παπακωνσταντίνου με Τζήμα

 Ενωση: Έγινε η πρώτη επαφή Παπακωνσταντίνου με Τζήμα

Μέχρι 10 Ιουνίου, κλείνει το θέμα του προπονητή αλλά και το διοικητικό

 

Η πρώτη συνάντηση που είχε την μορφή μια γενικής επισκόπησης, έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο Κώστα Παπακωνσταντίνου και τον προπονητή Γιάννη Τζήμα.

Συζητήθηκαν περισσότερο θέματα που αφορούσαν την περσινή χρονιά.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές. Πάντως φαίνεται ότι το κλίμα εξακολουθεί να είναι θετικό, όσον αφορά τη συνέχεια της συνεργασίας και στην Α1 κατηγορία.

Το θέμα θα κλείσει θετικά η αρνητικά, μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι  να παραμείνει ο Θεσσαλός  τεχνικός , στο πάγκο της ομάδας.

*Εξελίξεις και στο διοικητικό επίπεδο

Μέχρι τις 10 Ιουνίου, αναμένονται εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο.

Θα κριθεί το ποιοι θα είναι οι βασικοί «σύμμαχοι» του Κώστα Παπακωνσταντίνου, στην Α1 κατηγορία. Είναι δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Παππάς θα είναι δίπλα και φέτος στην προσπάθεια του προέδρου και της ομάδας.  Με τους άλλους που θα καλύψουν το 40%, ήδη έχουν γίνει επαφές και θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Οπότε αναμένεται ένα καυτό δεκαήμερο στο θέμα του προπονητή αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Μέσα σε αυτό το δεκαήμερο θα κλείσουν βασικά θέματα και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την Α1 κατηγορία.

*Και δημοσίευμα του  Superbasket.gr

 

Σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Γιάννη Τζήμα στον πάγκο της Ενωσης η ιστοσελίδα Superbasket.gr.

Αναλυτικά αναφέρει σε δημοσίευμα της.

Η Καβάλα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα παρκέ της Α1, η οποία αναμένεται να γίνει με τον Γιάννη Τζήμα στην τεχνική ηγεσία της, μιας και ο πολύπειρος προπονητής συμφώνησε να μείνει στην ομάδα της Μακεδονίας.

Φέτος η Καβάλα κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α1, δύο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της. Έτσι, η ομάδα της Μακεδονίας ξεκινά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένας σχεδιασμός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με τον Γιάννη Τζήμα στον πάγκο της.

Ο έμπειρος κόουτς θα βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και τη νέα σεζόν, καθώς οι ιθύνοντες την Καβάλα εκτίμησαν την δουλειά που έκανε και του έδωσαν τη δυνατότητα να ηγηθεί της προσπάθειας και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης