• 19 Μαΐου 2024,

Ενωση: Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα

 Ενωση: Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα

Σήμερα αναχωρεί η Ενωση για την Αθήνα, προκειμένου αύριο Σάββατο να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι της Α2 κατηγορίας, με αντίπαλο το Ψυχικό.

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε μια απογευματινή προπόνηση, ενώ σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί σε γήπεδο της πρωτεύουσας.

Ο Γιάννης Τζήμας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η Ενωση ταξιδεύει με γεμάτο οπλοστάσιο, για το σημαντικό ματς με την ομάδα του Ψυχικού.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις  του κόουτς της Ενωσης: « Είναι ένα μεγάλο ματς. Ισως είναι το μοναδικό παιχνίδι, που θα παίξουμε χωρίς άγχος. Είναι σίγουρα από τα 3-4 φαβορί που θα παλέψουν για την άνοδο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος». Σημειώνουμε ότι μετά το ματς με το Ψυχικό ακολουθεί διακοπή του

Θετικό κρίνεται το φιλικό τεστ της Τετάρτης στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ (70-61). Ο Γιάννης Τζήμας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και έμεινε ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών του ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στο Ψυχικό.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 24-20, 35-30, 48-48, 70-61.
Η ΕΚ.Κ.Καβαλας αγωνίστηκε με τους: Κριστέφσκι 4, Καράμπουλας 14(2), Τότσιος 8, Καλαμπάκας 7(1), Κατσαρές 2, Καραποστόλου 3(1), Αγγελακόπουλος 6, Παπαρέγκας, Γκέλιος, Χαρισμίδης 9, Βελισσαρίου 2, Καλαιτζίδης 6.

(Εκ του γραφείου Τύπου της ΕΚ.Κ.Καβαλας)

 

Διαβάστε επίσης