• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας συγκάλεσε χθες το μεσημέρι σύσκεψη θέμα της οποίας ήταν τα τραπεζοκαθίσματα που πολλές φορές ενοχλούν τους πεζούς καθώς και οι εξωτερικές κατασκευές των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Λόγω πολλών καταγγελιών θα ακολουθηθεί πιο αυστηρή πολιτική, η οποία θα εκφραστεί άμεσα με επιστολή προειδοποιητικού  χαρακτήρα προς όλους τους επαγγελματίες που παρανομούν. Τον Μάη τελειώνουν τα έργα στον προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμανιού, αμέσως μετά θα υλοποιηθεί το έργο των πλωτών εξεδρών. Αυτή τη δήλωση έκανε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Όσο ήταν στην Καβάλα επισκέφθηκε τα Τενάγη, το έργο κατασκευής φράγματος στο Μαρμαρά, μίλησε με επαγγελματίες της Ιχθυόσκαλας. Η κατανομή των δρομολογίων των φέρι μποτ στις 3 εταιρίες της Θάσου απασχόλησε χθες το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Θέμα ημερών είναι η πληρωμή των 25 σχολικών τροχονόμων είπε χθες ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Ξανθόπουλος. Λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη των δύο αθίγγανων που πριν 20 μέρες επιτέθηκαν με τσεκούρι σε δύο Αστυνομικούς.

 

Οριστικά θα λειτουργήσει η αγορά της Καβάλας την Κυριακή 28 Δεκέμβρη. Σήμερα στην Καβάλα- φιλοξενούμενος του ΣΥΡΙΖΑ- ο Πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Το βράδυ εκδήλωση στο Στέκι της Νέας Πόλης. Συνεδριάζουν σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο, το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας Δήμου Καβάλας, η Οικονομική Επιτροπή. Αύριο μιλά στη Χρυσούπολη ο Γιάννης Τόλιος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Για προεκλογικούς λόγους που αφορούν το τοπικό ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛΛ θα έρθει σήμερα στην Καβάλα ο Τέρενς Κουίκ. Ο Γιάννης Πασχαλίδης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τον αθέμιτο ανταγωνισμό του ΚΤΕΛ Ξάνθης στο ΚΤΕΛ Καβάλας μέσω δρομολογίου από την Ξάνθη στα Τίρανα. Ούτε χθες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το έργο του ευρωπαϊκού προγράμματος Status στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Καβάλας. Το απόγευμα αρχίζει στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ το συνέδριο της Δημωφέλειας για το πρόγραμμα Europe is our Playnground.

 

Σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την ομάδα Άνω Θρώσκω. Το απόγευμα στη Λέσχη Ποντίων παρουσιάζεται το βιβλίο του Δαμιανού Βασιλειάδη. Το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Μένγκελε». Αύριο εκδηλώσεις για τις γιορτές από τους Εθελοντές κατά του καρκίνου, τους φίλους της Παιδόπολης. Αύριο γενική συνέλευση των ομάδων και συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών όπως επίσης μαραθώνιος χορού από την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

 

Σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα η Ένωση όπου αύριο παίζει ματς ντέρμπι με το Ψυχικό. Ο ΑΟΚ θα παίξει στον Ακροπόταμο την Κυριακή με διαιτητή τον κ. Κουκουλά από τη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης