Ενωση: Βραβείο ήθους στη χθεσινή κλήρωση

 Ενωση: Βραβείο ήθους στη χθεσινή κλήρωση

Η Ενωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με το βραβείο ήθους, στη χθεσινή κλήρωση της Α1 κατηγορίας. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπακωνσταντίνου, που παραβρέθηκε στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι. Σαφώς αποτελεί τίτλο τιμής και για τους φιλάθλους που σε κάθε παιχνίδι βοηθούσαν την Ενωση στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αλλά και για όλη την περσινή ομάδα.

. Από τον ΕΣΑΚΕ τιμήθηκαν ο Γιάννης Ιωαννίδης για την προσφορά του στον αθλητισμό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από πρόεδρο του ΟΠΑΠ Κώστα Λουρόπουλο, ως ο πολυτιμότερος της σεζόν που πέρασε.

Ο Ολυμπιακός βραβεύτηκε για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός για τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας κτλ.

Στα αγωνιστικά σήμερα αναχωρεί η αποστολή της Ενωσης για την πόλη Γιάμπολ της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά από την Παρασκευή ως την Κυριακή.

*Τα σεμινάρια διαιτησίας θα έχουν την ονομασία «Γιάννης Χατζησταύρου»

Στη μνήμη του, όλα τα επιμορφωτικά σεμινάρια διαιτητών Εθνικών κατηγοριών θα έχουν την ονομασία «Γιάννης Χατζησταύρου». Αυτό αποφάσισε η ομοσπονδίας διαιτητών του μπάσκετ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το μπάσκετ της Καβάλας. Ο Γιάννης Χατζησταύρου ήταν ο πατριάρχης του μπάσκετ στην πόλη μας.

Τα σεμινάρια είναι χωρισμένα σε 3 γκρουπ. Το πρώτο θα γίνει 21-22-23 Σεπτεμβρίου και αφορά διαιτητές της Α2 κατηγορίας. Το δεύτερο 23-24-25 Σεπτεμβρίου για τους διαιτητές της Α1 κατηγορίας. Αυτά τα δύο θα γίνουν στην ορεινή Ναυπακτία. Το τρίτο που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 28-29-30 Σεπτεμβρίου θα γίνει στην Ερέτρια της Εύβοιας και είναι για τους ρέφερι Β` και Γ` Εθνικής.

Σημειώνουμε ότι ο Καβαλιώτης διαιτητής Χρήστος Ασλανίδης εκλέχθηκε ειδικός γραμματέας στη ΟΔΚΕ, στις πρόσφατες εκλογές που έλαβαν χώρα.

Τάσος Πατσίδης

 

 

Διαβάστε επίσης