Η κλήρωση την άλλη εβδομάδα; Αισιοδοξία παρά τα εμπόδια για αναδιάρθρωση

 Η κλήρωση την άλλη εβδομάδα; Αισιοδοξία παρά τα εμπόδια για αναδιάρθρωση

Χθες τα πράγματα δεν ήταν και πάλι ξεκαθαρισμένα, όσον αφορά τη συμφωνία της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ. Κύκλοι ανέφεραν ότι έγινε ένα βήμα μπροστά. Άλλοι ότι το θέμα παραμένει στάσιμο, αφού το χάσμα εξακολουθεί να είναι μεγάλο. Μάλλον η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής, δε θα γίνει σήμερα. Πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αργήσει ακόμη περισσότερο από τις 30 Σεπτεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος. Όλα είναι ρευστά. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ θα κριθούν πάρα πολλά.

Μπορεί να γίνει πριν το τέλος της εβδομάδας.

Στο στρατόπεδο του ΑΟΚ επικρατούσε αισιοδοξία ότι όλα θα τελειώσουν ευνοϊκά και θα περάσει η αναδιάρθρωση. Δεν υπάρχει ανησυχία, ότι θα στραβώσει κάτι. Απλά καθυστερούν οι μεταγραφές. Ο ΑΟΚ θέλει μεγαλύτερη ενίσχυση στο ρόστερ, όμως πάλι αρκετοί παίκτες είναι επιφυλακτικοί.

Περιμένουν να επισημοποιηθεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Επίσης δεν έχει δοθεί ακόμη παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τον ΑΟΚ.

Επαφές υπάρχουν με Έλληνες και ξένους παίκτες. Δεν αποκλείουμε να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και ένας αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας. Μετά την αποχώρηση του Μπουμάλ, ο ΑΟΚ κοιτάζει και ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης.

*Φιλικό την Κυριακή με Ορφέα Ελευθερούπολης

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΑΟΚ θα γίνουν την Κυριακή στην Ελευθερούπολη, όπου είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τις 6 το απόγευμα.

Ο Κώστας Βασιλακάκης θα πάρει μια πρώτη γεύση από τους παίκτες του σε φιλικό παιχνίδι.

Μέχρι την Κυριακή οι προπονήσεις του ΑΟΚ θα είναι πρωί και απόγευμα, αφού η ομάδα τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

*Στην ομάδα νέων «κατέβηκαν» 4

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος παρέμεινε και προπονείται με την επαγγελματική ομάδα ενώ 4 νεαροί ποδοσφαιριστές που αρχικά είχαν δηλωθεί στο επαγγελματικό ρόστερ, τώρα επέστρεψαν και προετοιμάζονται στην ομάδα νέων του ΑΟΚ. Πρόκειται για τους Κάργα, Κάπατζη, Ντομί, Κυγάης.

Αυτό έγινε γιατί ο αριθμός των παικτών στην επαγγελματική ομάδα ήταν μεγάλος, ενώ δεν αποκλείουμε 2-3 μεταγραφές ακόμη. Οπότε οι νεαροί ποδοσφαιριστές καλύτερα είναι να προπονούνται με την ομάδα νέων για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα νέων που έχει ξεκινήσει προπονήσεις κάτω υπό τις οδηγίες του Ηλία Δερβετζή και του Σάκη Τσιρονίδη.

 

Διαβάστε επίσης