Ενωση: Εχει κλεισμένο ξένο παίκτη αλλά…

 Ενωση: Εχει κλεισμένο ξένο παίκτη αλλά…

Ενωση: Εχει κλεισμένο ξένο παίκτη αλλά…

Από τη στιγμή που θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα, η Ενωση θα προχωρήσει σε δυο μεταγραφές.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταλήξει και έχει κλείσει ξένο παίκτη από την Αμερική που αγωνίζεται στη θέση 4.

Επίσης υπάρχει πάντοτε το θέμα με τον Πρόδρομο Νικολαΐδη που εδώ και μερικές μέρες προπονείται με την Ενωση.

Ο Αμερικανός περιμένει κλήση στο ακουστικό του για να έρθει στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου συνεχίζει τις προσπάθειες να τελειώσει το πρόβλημα και μάλλον αυτή την εβδομάδα όλα θα πάνε καλά. Θα μπορέσει η Ενωση να κάνει μεταγραφές.

Χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Σήμερα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μπέογκραντ για τη Βαλκανική Λίγκα.

*Δεν προπονήθηκε ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Περιστέρι, λόγω προβλήματος στη μέση, δεν προπονήθηκε χθες. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Ο Μανωλόπουλος δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Κορωνιού, για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα του Παναθηναϊκό.

*Ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου

Στις τάξεις της ΚΑΕ επικρατούσε μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Πραγματικά η βοήθεια ήταν μεγάλη.

Ο κόσμος φαίνεται ότι στέκεται στο πλευρό της ομάδας παρά τις 7 ήττες που προηγήθηκαν της νίκης μέσα στον ΚΑΟΔ. Στη Δράμα υπήρχε βοήθεια, ακόμη μεγαλύτερη στο ματς με το Περιστέρι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης