ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

80 περίπου επαγγελματίες του Νομού Καβάλας αποφάσισαν χθες κινητοποίηση συμβολικού χαρακτήρα στην εφορία. Η κινητοποίηση θα γίνει αύριο, από νωρίς το πρωί ως το μεσημέρι. Θα έχει την μορφή κατάληψης. Ανάλογα με την επιτυχία της κινητοποίησης θα αποφασιστούν και οι επόμενες δράσεις. Ο Νάσος Μητρόπουλος κατέθεσε χθες αίτηση ώστε να εκλεγεί πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας, ο πρώτος με την εφαρμογή του νέου νόμου Διαμαντοπούλου. Αύριο η αρμόδια επιτροπή θα αποφασίσει για τις επόμενες διαδικασίες που πάντως δεν θα αργήσουν. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο η υποψηφιότητα Μητρόπουλου να είναι η μοναδική. Συνεχίζει το Αστικό ΚΤΕΛ να μεταφέρει τους μαθητές με εισιτήριο. Αυτό αποφάσισε χθες η διοίκηση της εταιρίας. Αν στο μεταξύ γίνουν πληρωμές προηγούμενων μαθητικών μεταφορών τότε το Αστικό ΚΤΕΛ θα επανέλθει στο ίδιο θέμα. Οι μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου παρακολούθησαν χθες το πρωί τρισάγιο, που έγινε στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Το τρισάγιο έγινε για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Μεσορόπη. Δύο από τα τρία θύματα ήταν μαθητές του ίδιου δημοτικού σχολείου.

 

Με ανακοίνωση της η ΒΦΛ κάνει γνωστό ότι πρόκειται να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων λήγει στις 3 Γενάρη. Την Δευτέρα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο εργοστάσιο. Ως τα Χριστούγεννα νέες πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωφελής Εργασία. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας έστειλε επιστολή στους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Καβάλας. Ζητά να μάθει ποιοι και πόσοι μαθητές δεν σιτίζονται κανονικά. Συνεδριάζει σήμερα η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Θα αποφασίσει νέα αποχή ως το τέλος της εβδομάδας. Το πρωί κινητοποιήσεις και των δικαστικών υπαλλήλων. Αρνητικά απάντησε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας στο αίτημα του Τζάμπο να μπορεί να πουλά συσκευασμένα γλυκά στο κατάστημα του στον Αμυγδαλεώνα. Το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου εξιχνίασε 16 διαρρήξεις και 11 απόπειρες στο νησί. Βασικός υπεύθυνος είναι 44χρονος που απασχόλησε και στο παρελθόν για τους ίδιους λόγους την Αστυνομία. Σπουδαστές του ΤΕΙ Καβάλας ζήτησαν χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο μέρος του κτιρίου του κάτω Νοσοκομείου να διατεθεί για σπουδαστικές εστίες. Δύο ακόμη υπάλληλοι της Π.Ε. Καβάλας απειλούνται με απόλυση στην Π.Ε. Καβάλας. Σε εκδήλωση στην Καβάλα θα μιλήσει την Παρασκευή η Λούκα Κατσέλη. Θέμα της ο νόμος για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Συνεδριάζει το μεσημέρι με αποκλειστικό θέμα το εορταστικό ωράριο η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

 

Τελευταία παράσταση της του έργου «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Στο μεταξύ χωρίς θέρμανση είναι το κτίριο του Δήμου Καβάλας στην οδό Φιλίππου, όπου εργάζεται το προσωπικό του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ο Νίκος Κουρκούλης θα ενισχύσει με την παρουσία του εκδήλωση για την ενίσχυση της Παιδόπολης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 20 Δεκέμβρη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Ο Θόδωρος Κοκκινίδης ετοιμάζει αυτό το διάστημα το κέρινο ομοίωμα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ομοίωμα θα είναι έτοιμο να παρουσιαστεί το Καλοκαίρι. Στο τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στην πλατεία το Παγοδρόμιο.

 

Χωρίς τον τραυματία Μοκάκε θα παίξει ο ΑΟΚ κατά της ΑΕΚ και της Δόξας Δράμας. Λύθηκε χθες το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Μιγιάτοβιτς. Από μέρα σε μέρα η Ένωση θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη Αμερικανού καλαθοσφαιριστή. Ούτε χθες προπονήθηκε ο Μανωλόπουλος. Σήμερα η Ένωση αναχωρεί για το Βελιγράδι όπου αύριο παίζει για την Βαλκανική Λίγκα.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης