• 18 Απριλίου 2024,

Ενωση: Μπάρμπεκιου από φίλους της ομάδας και χθες στη… Δράμα

 Ενωση: Μπάρμπεκιου από φίλους της ομάδας και χθες στη… Δράμα

Μετά την επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας, φίλοι της Ενωσης που ταξίδεψαν στην Αμαλιάδα και παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Κόροιβο, επιφύλαξαν μια μικρή έκπληξη στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ.
Συγκεκριμένα μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, εξελίχθηκε μπάρμπεκιου έξω από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με άφθονα σουβλάκια και όχι μόνο, στα κάρβουνα.
Ηταν μια πρώτη και μικρή αλλά παράλληλα σημαντική ανταμοιβή για την προσπάθεια που έγινε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Σε μια φιλική ατμόσφαιρα, οι πάντες το ευχαριστήθηκαν μετά τα δύσκολα 24ωρα, που ακολούθησαν από το παιχνίδι της Αμαλιάδας.
Χθες η προπόνηση έγινε πιο νωρίς και στη συνέχεια όλη η ομάδα, μετέβη στη Δράμα, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΚΑΟΔ με τον Πανιώνιο.
Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό, εντός έδρας. Παιχνίδι που αγωνιστικά είναι ζωής η θανάτου. Επέστρεψε από το εξωτερικό ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Παπακωνσταντίνου.
*Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους κομισάριους των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής της Α2.
Σάββατο 10 Μαΐου:
3ο Άνω Λιοσίων 16.00 ΑΕΚ-Ψυχικό Καραβίτης-Θεοδωρόπουλος-Καλογερόπουλος (Μουζάκης Στ.)
Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Ίκαροι Σ. Παπαθανασίου-Τσαρούχα-Πόντας (Γιαλικάρης)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Λαύριο Ξενικάκης-Ταρενίδης Κ-Παπαδόπουλος Θ
Αμαλιάδας 17.00 ΚΑΠ-Κόροιβος Αμ. Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος-Καρακάσης (Σοφιανόπουλος)
ΔΑΚ Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Φιλαθλητικός Παφίλης-Ταρενίδης Στ.-Παγώνης
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Ηρακλής Αναστόπουλος Α.-Κυριακόπουλος-Μαντήλας (Ντάβαρης)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Φίλιππος Βέροιας Βαρδάλος-Δαρλαμήτσος-Δημόπουλος (Τζωρτζάκης)
*Δηλώσεις του Καρύδας για την άνοδο του Κόροιβου
Ο Σάκης Καρύδας, εκείνος που έκρινε το σπουδαίο παιχνίδι με την Καβάλα, καθώς έβαλε το μεγάλο τρίποντο που έστειλε τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Α1 (58-57), μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του αλλά και για το μέλλον.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάκης Καρύδας στη SportDay:
«Ήταν συνολική η προσπάθεια. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απλά έτυχε να βάλω εγώ το νικητήριο τρίποντο. Είναι μία ιστορική στιγμή όχι μόνο για την πόλη αλλά για ολόκληρο τον νομό. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας από την αρχή και ειδικά στο παιχνίδι με την Καβάλα, στο γήπεδο θα υπήρχαν και 5.000 φίλαθλοι αν χωρούσαν», τόνισε ο 34χρονος γκαρντ.
«Η περσινή πορεία μάς άνοιξε την όρεξη. Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και το μόνο που έμενε ήταν να βρούμε χημεία. Κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωρούσαμε βήμα-βήμα», ανέφερε για την πορεία προς την άνοδο, ενώ στάθηκε στη συμβολή του προπονητή, Βασίλη Νιπεργιάλη. «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν μιλάμε για κάποιον που έχει βάλει ένα λιθαράκι, αλλά πολύ περισσότερα για τη συγκεκριμένη επιτυχία».
Όσο για το μέλλον, είπε: «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι πιθανό να συνεχίσουμε μαζί. Προς το παρόν γιορτάζουμε και θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι».

Διαβάστε επίσης