• 1 Μαΐου 2024,

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Μάκη Παπαδόπουλου – Πράξη ευθύνης η συμμετοχή στις εκλογές

 Συνεχίζονται οι περιοδείες του Μάκη Παπαδόπουλου – Πράξη ευθύνης η συμμετοχή στις εκλογές

Τοπικούς φορείς, υπηρεσίες και επιχειρήσεις της Καβάλας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας».
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ, τον ΟΤΕ, τον ΟΑΕΕ, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, το παράρτημα του ΙΚΑ (κλινική «Μητέρα»), την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και τον ΟΚΑΝΑ. Νωρίτερα, συναντήθηκε με τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΚ στο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς και επισκέφθηκε τα ιχθυοπωλεία στο ίδιο κτήριο. Επίσης, περιόδευσε σε επιχειρήσεις στις περιοχές του Περιγιαλίου και της Ιχθυόσκαλας.
Στις επαφές του με τους εργαζομένους, αλλά και με τους πολίτες της Καβάλας, ο κ. Παπαδόπουλος αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα αιχμής, έκανε γόνιμο διάλογο και δεσμεύτηκε για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Κάλεσε όλους τους δημότες να ψηφίσουν στις εκλογές, όσο απογοητευμένοι κι αν είναι από τη σημερινή κατάσταση, γιατί η αποχή ευνοεί το κατεστημένο, ενώ η ψήφος είναι μία πράξη συμμετοχής κι ευθύνης.

 

Διαβάστε επίσης