Τέλος ο Γκαγκαλούδης, δεν έγινε δεκτή η συγνώμη του Γκράντι

 Τέλος ο Γκαγκαλούδης, δεν έγινε δεκτή η συγνώμη του Γκράντι

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης φεύγει από το ρόστερ της Ενωσης, όπως όλα δείχνουν.

Ο ξαφνικός χωρισμός δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Ο Γκαγκαλούδης ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Βουλγαρία για το παιχνίδι με την Ρίλσκι. Στο γυρισμό έκανε προπόνηση αλλά υπήρχαν ήδη οι φήμες ότι θα φύγει από την ομάδα, χωρίς να υπήρχε κάποια ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Σήμερα  το μεσημέρι κάποια site παρουσίασαν δεδομένο ότι φεύγει. Ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα. Από την ομάδα μέσα δε βγήκε κάτι προς τα έξω.

Επίσης δε φαινόταν ότι υπήρχαν σύννεφα στις σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές. Τι πλήρωσε;

Κάποια πειθαρχικά παραπτώματα; Μόνο έτσι. Μπορεί και κάποιες εμφανίσεις. Φεύγει σε μια εποχή όπου εκθείαζε στις συνεντεύξεις το έργο το Άγγελου Κορωνιού ενώ φαινόταν παθιασμένος με την ομάδα δηλώνοντας : « Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να σωθεί η Καβάλα».

Ο Γκαγκαλούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Εχει προτάσεις από Τουρκία, Ιράν αλλά και τη Γαλλική Λιμόζ όπου προπονητής είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Εν τω μεταξύ οριστικά αποτελεί παρελθόν από το στρατόπεδο της Ενωσης, ο Άντονι Γκράντι. Η συγνώμη δεν έγινε δεκτή από την ΚΑΕ. Ο Αμερικανός θέλοντας να παραμείνει στην Καβάλα ζήτησε δημόσια συγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε αλλά αυτό δεν άλλαξε το παραμικρό.

Χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Εσθονός Γκρέγκορ Αρμπετ που μάλιστα πέρασε από αντιντόπινγκ κοντρόλ. Αν δεν υπάρχει κάτι το απρόοπτο θα δώσει το παρών του στο ματς με το Ρέθυμνο, εκτός έδρας.

Η Ενωση και μετά την αποχώρηση του Γκαγκαλούδη, θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μετά το ματς με το Ρέθυμνο.

 

Διαβάστε επίσης