• 18 Μαΐου 2024,

Ενωση: Σήμερα με Μπέογκραντ για τη Βαλκανική Λίγκα

 Ενωση: Σήμερα με Μπέογκραντ για τη Βαλκανική Λίγκα

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00τοπική ώρα(18.00 ώρα Ελλάδας), στο Βελιγράδι τη Μπέογκραντ σ` ένα ακόμη παιχνίδια για τη Βαλκανική Λίγκα. Η αποστολή αναχώρησε χθες οδικώς για το Βελιγράδι στις 7 το πρωί και έφτασε το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Τα προβλήματα είναι πολλά.

Η Ενωση έχει στην αποστολή της και 4 καλαθοσφαιριστές από τη Εφηβική ομάδα.

Από τους επαγγελματίες οι μοναδικοί που ταξίδεψαν είναι οι: Βελισαρίου, Καλαμπάκας, Κριστέφσκι, Αράπης, Πιεβάλιτσα, Ιλιεφ. Οι έφηβοι είναι οι: Βοζίκης, Κουκουτίνης, Αποστολίδης, Λαζαρίδης. Γίνεται αντιληπτό ότι η Ενωση δε δίνει και μεγάλη σημασία στο σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα όμως είναι και μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας, ενώ θα είναι και μια σπουδαία εμπειρία για τα 4 παιδιά της εφηβικής ομάδας που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Στην Καβάλα έμειναν οι τραυματίες Μανωλόπουλος, Γκαγκαλούδης, Στυλιανού, Μίτροβιτς αλλά και ο Γκράντι, ο Κόλεμαν, ο Πάνος και ο Στεφανίδης προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Μανωλόπουλος δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκε Δευτέρα και Τρίτη. Ο Γκαγκαλούδης δε ρισκάρει αφού ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις με το Περιστέρι στο πόδι του. ο Μίτροβιτς υποφέρει από τενοντίτιδα ενώ τραυματίας είναι και ο Κύπριος Στυλιανού.

*Δεν πήγε ο Κορωνιός

Στο Βελιγράδι δεν ταξίδεψε και ο προπονητής της ομάδας Αγγελος Κορωνιός που υποφέρει από ίωση. Χρέη κόουτς σήμερα θα εκτελέσει ο βοηθός του Γιώργος Μπιτζάνης. Εκεί βρίσκεται και ο Στέλιος Σχοινάκης. Επίσης στο Βελιγράδι δεν πήγε ο γυμναστής της ομάδας Θωμάς Γαζέτης, που σήμερα θα γυμνάσει τους παίκτες που έμειναν στην Καβάλα.

*Τακτοποιείται το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα

Ισως και σήμερα τακτοποιηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα . Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί λύση και όλα δείχνουν ότι η Ενωση θα προχωρήσει σε δυο μεταγραφές. Ο ένας θα είναι ξένος και παίζει στη θέση 4. Μάλλον Αμερικανός. Μπορεί και να έχει κλείσει. Ο Νικολαϊδης λογικά θα είναι ο δεύτερος, χωρίς πάντως να αποκλείουμε κάτι διαφορετικό που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης