Ενωση: Σήμερα στο 2ο Γενικό Λύκειο- 7ο Γυμνάσιο

 Ενωση: Σήμερα στο 2ο Γενικό Λύκειο- 7ο Γυμνάσιο

Το μεσημέρι αντιπροσωπία της Ενωσης που την αποτελούσαν ο προπονητής Γιάννης Τζήμας, ο Νίκος Πενταζίδης και οι καλαθοσφαιριστές Τότσιος, Καλαϊτζίδης, Βελισαρίου, Παπαρέγκας, Γκέλιος, Κριστέφσκι, Μπαναβάκης, επισκέφτηκε το 2ο Γενικό Λύκειο- 7ο Γυμνάσιο, γνωρίζοντας την αποθέωση απ` όλους τους μαθητές. Ο Γιάννης Τζήμας, ο Νίκος Πενταζίδης και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κάλεσαν τα παιδιά να βρεθούν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το Σάββατο και να βοηθήσουν την Ενωση στο παιχνίδι με τον Κόροιβο.

*Δημήτρης Καλαϊτζίδης: « Για μας το κάθε ματς είναι τελικός»

Πριν ξεκινήσει η μικρή αυτή εκδήλωση έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης: « Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες. Παράλληλα έχει τους ίδιους στόχους με μας. Έρχονται στην Καβάλα να διεκδικήσουν αυτό που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν. Είναι στο δικό μας χέρι και με τη βοήθεια του κόσμου, να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε. Από τη στιγμή που μείναμε πίσω με τις 3 ήττες, κάθε ματς είναι τελικός. Όλα τα βλέπουμε σαν… τελικούς. Απλά τώρα ο Κόροιβος έχει τους ίδιους στόχους με μας. Αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας».

Ο πλέι μέικερ της Ενωσης μίλησε και για την πολύ καλή του εμφάνιση μέσα στην έδρα του Λαυρίου: « Η ομάδα πάλι κέρδισε και συνέχισε το πολύ καλό σερί. Σε κάποιες φάσεις ήμουν μόνος και έκανα τα σουτ. Δεν είναι ότι ξύπνησα. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο που μπορώ. Το καλό είναι ότι πήραμε τη νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, στο ματς με τον Κόροιβο».

 

Διαβάστε επίσης