• 15 Μαΐου 2024,

Ενωση: Στις προπονήσεις ο Ταϊρού

 Ενωση: Στις προπονήσεις ο Ταϊρού

Στις προπονήσεις της Ενωσης συμμετέχει από την Κυριακή το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ντέιβιντ Ταϊρού. Ο Αμερικανός θα παίξει την Τετάρτη με τη Λέφσκι στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας αφού σήμερα αναμένεται η ελευθέρας του από την Αμερική. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα ντεμπουτάρει στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Ταϊρού αποκτήθηκε για να δώσει ανάσες στην περιφέρεια και σε κάποιους παίκτες που σηκώνουν το βάρος μέχρι τώρα.

Αναμένεται να βοηθήσει παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία από δύσκολα πρωταθλήματα, όπως το Ελληνικό.

*Τραυματίες Αράπης- Στυλιανού, επανέρχεται ο Βελισαρίου.

Ο Βελισαρίου επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς το απόγευμα της Κυριακής και είναι στη διάθεση του Άγγελου Κορωνιού για το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλων Πάτρας.

Πριν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο ματς της Τετάρτης με τη Λέφσκι.

Αντίθετα τραυματίες είναι ο Στυλιανού και ο Αράπης. Δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Σαββάτου. Ο τραυματισμός του Στυλιανού στο δικέφαλο, αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Το παιχνίδι με τη Λέφσκι που θα ξεκινήσει στις 17.30 την Τετάρτη, θα είναι η πρόβα τζενεράλε της Ενωσης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Επίσης ο Κορωνιός με τη Λέφσκι θα έχει την ευκαιρία να δει τον Ταϊρού σ` ένα επίσημο παιχνίδι. Θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Σημειώνουμε ότι η Ενωση ξεκίνησε το Τοπ- 6 της Βαλκανικής Λίγκας με ήττα στο Ισραήλ από τη Γκιλμπόα.

*2ος στις ασίστ ο Μιλόσεβιτς

Ο Μιλόσεβιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ενωσης που διακρίθηκε και μπήκε στους καλύτερους της 16ης αγωνιστικής.

Με 7 ασιστ ήταν δεύτερος στη σχετική κατηγορία. Αναλυτικά οι καλύτεροι που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ικάρου.

Σκόρερ: Στόγκλιν Ηλυσιακού 29, Μακ Κόλουμ Απόλλων Πάτρας 26, Πέτροβιτς- Στεργίου Απόλλων Πάτρας 24, Παππάς Πανιώνιος 24, Μελισσαράτος Περιστέρι 21.

Ριμπάουντ: Εζιούκου Πανελευσινιακός 12, Τσαϊρέλης ΠΑΟΚ 12, Κανονίδης Περιστέρι 11, Σίμτσακ Ικαρος 9, Τέρνερ Απόλλωνας Πάτρας 9.

Ασιστ: Παπαντωνίου Περιστέρι 9, Μιλόσεβιτς Ενωση 7, Σπανούλης Ολυμπιακός 6, Θορν Περιστέρι 6, Ματσιούλις Παναθηναϊκός 5.

Κλεψίματα: Καλαμπόκης Κολοσσός Ρόδου 3, Βεργίνης Αρης 3, Μακ Κόλουμ Απόλλων Πάτρας 3, Πελεκάνος Αρης 3, Πέτγουεϊ Ρέθυμνο 3.

Κοψίματα: Τέρνερ Απόλλων Πάτρας 3, Παπανικολάου Ολυμπιακός 2, Μάντζαρης Περιστέρι 1, Καββαδάς Πανιώνιος 1, Αποστολίδης Ηλυσιακός 1.

Αξιολόγηση: Πελεκάνος Αρης 28, Στόγκλιν Ηλυσιακός 28, Τσαϊρέλης ΠΑΟΚ 26, Παππάς Πανιώνιος 26, Μακ Κόλουμ Απόλλων Πάτρας 25.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης