• 29 Απριλίου 2024,

Οι επαφές συνεχίζονται για την πώληση της ΠΑΕ – Εβδομάδα πληρωμών;

 Οι επαφές συνεχίζονται για την πώληση της ΠΑΕ – Εβδομάδα πληρωμών;

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη όσον αφορά την πώληση της ΠΑΕ αλλά και τις πληρωμές των παικτών.

Οι επαφές συνεχίζονται με τους ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Το σενάριο που κυκλοφόρησε τα δυο τελευταία 24ωρα είναι ότι η οριστική συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ θα γίνει το καλοκαίρι όμως τώρα οι υποψήφιοι θα αναλάβουν όλα τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας.

Ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την διαχείριση της ομάδας από τώρα απλά η επισημοποίηση της αλλαγής θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Οπότε μέχρι την Τετάρτη η την Πέμπτη δεν αποκλείουμε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πληρωμές που τις περιμένουν οι πάντες πως και πως εδώ και αρκετό καιρό. Αν όλα πάνε καλά οι παίκτες αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα πληρωθούν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό σενάριο. Θα είναι μια καλή είδηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Χθες το μεσημέρι υπήρχε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα.

*Έρχονται στο ματς με Βόλο;

Επίσης δεν αποκλείουμε οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τον ΑΟΚ να έρθουν την Κυριακή στην Καβάλα και να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτό θα γίνει αν αυτή την εβδομάδα προχωρήσουν οι επαφές και τελικά υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει.

Το όνομα η τα ονόματα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον ΑΟΚ, δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Υπάρχει μεγάλη μυστικότητα.

*Προπόνηση χθες το πρωί

Οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το πρωί μετά το ματς με τα Γιαννιτσά.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Κυριακάτικο παιχνίδι, ακολούθησαν ρυθμούς αποκατάστασης.

Ο Εν Ντιαγιέ προληπτικά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ενώ πήρε μια μέρα άδεια για να δει τους δικούς του και θα επιστρέψει στην Καβάλα την Τετάρτη. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό.

Ο Πλιάγκας είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επιστρέφει ο Ντουτσαρίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

*Παπαδόπουλος: « Στόχος μας η επτάδα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη του ΑΟΚ στα Γιαννιτσά, μίλησε ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας είναι η πρώτη επτάδα και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά είπε τα εξής: « Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο ο αγώνας θα είχε άλλη τροπή. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και πετύχαμε ένα ακόμη γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Όλα αυτά έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα μας και από εκεί και πέρα στο Β` μέρος, θεωρώ ότι είχαμε πιο εύκολο έργο. Δεν έγιναν πολλές φάσεις από τις δυο ομάδες. Σε αυτό φταίει ο αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη επτάδα και αυτό θα κυνηγήσουμε σε όλη τη διάρκεια του Β` γύρου. Προχωράμε. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με δυο συνεχόμενες νίκες και προχωράμε» .

 

Διαβάστε επίσης