Ενωση: Τσεκάρει Αμερικανό πλέι μέικερ ο Χουγκάζ

 Ενωση: Τσεκάρει Αμερικανό πλέι μέικερ ο Χουγκάζ

Ο Κρις Χουγκάζ «τσεκάρει» όλες αυτές τις μέρες Αμερικανούς παίκτες που είναι υποψήφιοι να καλύψουν τις θέσεις των ξένων παικτών.

Βασική προτεραιότητα δίνει στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ, που να συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει να περάσει φέτος η Ενωση με τη δημιουργία ενός νεανικού συνόλου.

Δεν αποκλείουμε η επιλογή να είναι και ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Επίσης μετά την αρνητική εξέλιξη που φαίνεται ότι θα έχει το θέμα της επιστροφής του Σέντρικ Σίμονς, η Ενωση δίνει μεγάλη βαρύτητα και στην απόκτηση ενός ξένου παίκτη που θα καλύψει τη θέση του σέντερ εκεί όπου πέρσι στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνιζόταν ο Πάτρικ Ο` Μπράιαν. Ο Χουγκάζ εξετάζει και σε αυτή τη θέση, αρκετές περιπτώσεις.

Γενικά η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι μεταγραφική για την Ενωση. Μάλιστα ίσως ανακοινωθεί και μια μεταγραφή που ίσως είναι από τον Ελληνικό χώρο. Υποψήφιοι ο Μανωλόπουλος, ο Καλαμπάκας και ο Κύπριος Στυλιανού.

*Βοηθός του Πρίφτη, ο Νίκου

Ο Θωμάς Νίκου θα συνεχίσει ως άμεσος συνεργάτης στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη και στον Ίκαρο Καλλιθέας. Οι δυο τους είχαν το επιτυχημένο πέρασμα από την Ενωση, τα δυο τελευταία χρόνια. Ο Θωμάς Νίκου με δηλώσεις του, τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια από τις πιο οργανωμένες και αξιόπιστες ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ. Από τη στιγμή που ο κόουτς Πρίφτης προσλήφθηκε και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω, ήταν εξαιρετικά εύκολο να το κάνω, τόσο όσο της αγαστής μας συνεργασίας στην Καβάλα όσο γιατί γνωρίζω ότι η κατάσταση στον Ίκαρο είναι ξεχωριστή. Περισσότερα δε χρειάζεται να πούμε γιατί μας περιμένει σκληρή δουλειά. Βάσει αυτής θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

*Διαφορά στο οικονομικό ΠΑΟΚ- Ο` Μπράιαν

Ο πρώην σέντερ της Ενωσης Πάτρικ Ο` Μπράιαν είναι από τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, στο μεταγραφικό παζάρι. Η διαφορά όμως στο οικονομικό φαίνεται να είναι μεγάλη. Ο Πάτρικ αυτή την εποχή συμμετέχει σε σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αν δεν κλείσει η ψαλίδα στο οικονομικό, μάλλον δε θα γίνει.

Σημειώνουμε ότι Μάικ Τέιλορ που επίσης πέρυσι αγωνίστηκε στην Ενωση, φέτος θα παίξει στη Τσεχία με τα χρώματα της Νίμπουργκ.

Τάσος Πατσίδης

 

 

Διαβάστε επίσης