• 19 Απριλίου 2024,

Αύριο το κρίσιμο για τον ΑΟΚ, διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ

 Αύριο το κρίσιμο για τον ΑΟΚ, διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ

Θετική εισήγηση αλλά θα εκδοθεί απόφαση;

Τα πάντα κρίνοντα αύριο για τον ΑΟΚ.

Συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου ν` αποφασίσει την κατηγορία που θα παίξει η ο ΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ηρακλή. Το διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την απόφαση, ενώ η εισήγηση θα είναι να παίξουν αυτές οι 3 ομάδες στη Β` Εθνική.

Χθές αναβλήθηκε το προγραμματισμένο Δ.Σ. λόγω του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη. Το Συμβούλιο ορίστηκε για το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δε θα υπάρχουν εμπόδια. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο η εισήγηση. Δε νομίζουμε ότι το θέμα θα έχει αρνητική εξέλιξη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης δε θα μεταβεί στην Αθήνα για την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Δεν είναι κάτι το αναγκαίο. Ο Τσοκτουρίδης περιμένει τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξει. Αν είναι θετικές τότε ο ΑΟΚ, θα προχωρήσει αμέσως στην πρόσληψη του νέου τεχνικού της ομάδας αλλά και σε μεταγραφικές κινήσεις.

Το πιθανότερο είναι να πάνε όλα καλά. Οπότε μέχρι την Παρασκευή ίσως ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή. Θα είναι μάλλον Έλληνας, εκτός σημαντικού απροόπτου.

Η σιγουριά που υπάρχει για τη Β` Εθνική, ήρθε η ώρα να επισημοποιηθεί. Φυσικά αν καθυστερήσει και άλλοη απόφαση δε θα είναι καλό το νέο για τον ΑΟΚ, από τη στιγμή που πρέπει να ετοιμαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι αντιδράσεις που υπάρχουν από τις ομάδες της Β` Εθνικής, μάλλον είναι αρκετές αλλά αυτό μάλλον θα ξεπεραστεί με την αύξηση των εσόδων που θα έχουν οι ομάδες.

Χθές το απόγευμα υπήρχε κινητικότητα στις τάξεις της ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο αλλα και με τον Γιώργο Καλαντζή. Από την άλλη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πυλάβιος περιμένει επίσημα τοποθέτηση του Γιάννη Ιωαννίδη προκειμένου να προχωρήσει περισσότερο η εισήγηση για να συμμετέχουν οι 3 ομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

*Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφασίζει για Σταύρο Ψωμιάδη

Αρνητική θέση στην έξοδο του Σταύρου Ψωμιάδη, έλαβε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Δημήτρης Ζιμιανίτης, με την εισήγηση στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα κρίνει την αίτηση του νεαρού κατηγορούμενου για άρση της κράτησης του.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης που κρατείται στην ίδια φυλακή με τον πατέρα του, απολογήθηκε πριν λίγες μέρες στην 6η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που φέρεται να προέρχεται από υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ και φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο Σταύρος Ψωμιάδης πρέπει να παραμείνει στη φυλακή προκειμένου να εξασφαλιστεί η δυνατότητα στις αρχές να συγκεντρώσουν χωρίς προσκόμματα τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία, που αναμένεται να αποτυπώσουν επακριβώς την έκταση και τη βαρύτητα της εγκληματικής του δραστηριότητας.

*Σκέψεις για τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποζημιώσει τους φιλάθλους του ΑΟΚ που είχαν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για τη Σουπερ Λιγκ αλλά τελικά η ομάδα δεν είχε αγωνιστεί την περίοδο που μας πέρασε, με τα γνωστά γεγονότα.

Βέβαια αυτοί οι φίλαθλοι είχαν πάρει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας από τη διοίκηση του ερασιτέχνη για τα ματς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ πάντως σε ένδειξη καλής θέλησης σκέφτεται να αποζημιώσει αυτούς τους φιλάθλους και σε μια επαγγελματική κατηγορία. Υπάρχει η σκέψη για κάτι τέτοιο αλλά όλα θα κριθούν στις επόμενες μέρες.

 

Διαβάστε επίσης