• 18 Απριλίου 2024,

Πότε φύλλα και πότε μήλα !

 Πότε φύλλα και πότε μήλα !

Η απάντηση στα Γερμανικά δημοσιεύματα περί άρνησης του ΔΝΤ για συμμετοχή σε περαιτέρω βοήθεια της Ελλάδας ήρθε χθές το απόγευμα απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του οτι στηρίζει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση των δυσχερειών της χωρίς να γίνεται πιο συγκεκριμένο αν και όλοι καταλαβαίνουμε οτι το ΔΝΤ απο την φύση του μόνο μια βοήθεια μπορεί να δώσει.

Δανεικά !

Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσαμε να περιμένουμε απο το ΔΝΤ ;

Πισίνα τελευταίας γεννιάς !

Η πισίνα που υπάρχει και λειτουργεί στην πίσω πλευρά των φυλακών Κορυδαλλού είναι μια πισίνα που αξίζει πολλά φράγκα αφού αν θα προσέξετε είναι ντυμένη με πλακάκι γαλάζιο τελευταίας γεννιάς και έχει όλο το σύστημα αυτόματου καθαρισμού του νερού αφού στην συγκεκριμένη φώτο που δημοσίευσε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το νερό είναι μπιμπίλα και νερό μπιμπίλα αν δεν υπάρχει μηχανισμός με φίλτρα και φάρμακα δεν υπάρχει.

Τόσο καθαρό νερό δεν έχουν ούτε οι πισίνες πεντάστερων ξενοδοχείων.

Το ερώτημα είναι ποιοί κάνουν μπάνιο στην συγκεκριμένη πισίνα.

Κάνουν οι δεσμοφύλακες ή οι κρατούμενοι που έχουν προνομιακή μεταχείριση ;

Υπάρχει σίγουρα θέμα και θα πρέπει το Υπουργείο Δικαιοσύνης να δώσει μια σαφή απάντηση για το τί ρόλο βαράει αυτή η πισίνα στο πίσω μέρος των φυλακών Κορυδαλλού.

Δεν μας γουστάρει καθόλου και το δείχνει …

Αυτός που κωλοφαγουρίζεται τελευταία είναι ο Φιλίπ Ρέσλερ που έχει φαγωθεί να μας πετάξει έξω απο την Ευρωζώνη και αν γίνεται να μας εξαφανίσει απο την χάρτη.

Προχθές βγήκε στα κανάλια και είπε ο λεβέντης οτι είναι σίγουρος οτι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και οτι θα οδηγηθεί σε έξοδο απο το ευρώ συμπληρώνοντας οτι αυτό δεν θα πρέπει πλέον να τρομάζει τα άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δηλαδή ο τύπος αν ήτανε στο χέρι του θα μας είχε σβήσει την Ελλάδα απο τον χάρτη και θα είχε κάνει τους έλληνες σαπούνια.

Οταν κάποιον δεν τον γουστάρεις όσο και να θέλεις δεν μπορείς να τον βοηθήσεις.

Αυτό συμβαίνει με τους Γερμανούς που δεν μας γουστάρουν και είναι υποχρεωμένοι να μας βοηθήσουν αλλα απο μέσα τους εύχονται να αποτύχουμε και να τεθούμε εκτός ευρωζώνης.

Μάλιστα δεν διστάζουν να κάνουν προβλέψεις εξόδου με τον Σεπτέμβριο να είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες και περισσότερες πιθανότητες οικονομικής κατάρρευσης της χώρας μας.

Και σας ερωτώ όταν αυτά κάθεται και τα λέει ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας τότε τι θα πρέπει να λένε τα γνωστά παπαγαλάκια ;

Μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβρης για να δούμε τι θα γίνει θα μας έχουν χρεωκοπήσει 100 φορές.

Ο τύπος είναι στα χαμένα …

Χθές Δευτέρα εμφανίσθηκε ενώπιο του Δικαστηρίου ο μακελάρης του Ντένβερ Τζέημς Ιγκαν Χόλμς ο οποίος μπούκαρε μέσα στο κινηματογράφο που παιζότανε η ταινία Μπάτμαν και άρχισε να γαζώνει στα τυφλά τον κόσμο που παρακολουθούσε την ταινία σκοτώντας 12 νέους ανθρώπους.

Ο τύπος αν δείτε τις φωτογραφίες απο το δικαστήριο θα καταλάβετε οτι είναι στα χαμένα και οτι έχει πρόβλημα σοβαρό.

Και αναρωτιέμαι δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος απο το φιλικό , οικογενειακό του περιβάλλον να προβληματιστεί απο το “χαμένο” βλέμμα του τύπου αυτού και να ζητήσει εξέταση ψυχιάτρου ;

Αν γινότανε αυτό θα γλυτώναμε τις συνέπειες της δολοφονικής επίθεσης αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τον εξέταζε ψυχίατρος αυτόν τον άνθρωπο και να την άφηνε ελεύθερο.

Ούτε μια στο εκατομμύριο.

Τέλος πάντων επειδή με αν και με θα ιστορία δεν γράφεται πάμε παρακάτω και καλούνται να πάνε παρακάτω και οι συγγενείς των 12 θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης του Ντένβερ.

Στη Θάσο

ή στη Θάσο !

Κατά τα ΄άλλα πάμε καλά και τραβάμε προς Θάσο μεριά αφού και αυτοί οι λίγοι που θα πάνε φέτος διακοπές θα πάνε μόνο στην Θάσο γιατί εκτός εξαιρετικός προορισμός είναι και κοντινός προορισμός που σημαίνει λίγα έξοδα.

Στην Θάσο αυτήν την εποχή υπάρχουν καταλύματα για όλα τα βαλάντια και ολων των ειδών τα ζόρια γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και αυτοί που θα πάνε διακοπές να μην έχουν το ζόρι τους.

Απλά θα προσπαθήσουν να το ξεχάσουν ΄για λίγες μέρες και να κάνουν καμμιά ξένοιαστη βουτιά.

Εγινε μια έρευνα που έδειξε οτι τα μωρά παιδιά , τα νεογέννητα ξυπνούνε το βράδυ στον ύπνο τους γιατί τους λείπουν οι γονείς τους ενώ τα παιδιά του δημοτικού γιατί τους λείπουν οι γονείς τους.

Και στις δύο περιπτώσεις οι γονείς θα πρέπει να μην μασίσουν και να μείνουν αμέτοχοι στον νυχτερινό ύπνο του παιδιών τους γιατί μετά θα τα έχουν για μια ζωή στο κρεβάτι τους.

Το παιδί που θα έρθει μια φορά στο κρεβάτι των γονιών του δύσκολα θα ξανακοιμηθεί στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι πιο ζεστές μέρες της εβδομάδας θα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο.

Παρασκευή 37 βαρβάτους και το Σάββατο 38 γεμάτους.

Και στις δύο περιπτώσεις οι βαθμοί είναι όλοι δικοί μας.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης