• 19 Μαΐου 2024,

Ενώ οι Κύπριοι υποχωρούν – Ελπίδες για το ενδιαφέρον του ξένου επενδυτή

 Ενώ οι Κύπριοι υποχωρούν – Ελπίδες για το ενδιαφέρον του ξένου επενδυτή

Δεν αποκλείουμε την εβδομάδα που διανύουμε, να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ. Κυρίως με το ξένο επενδυτή, που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και μάλιστα έχει στα χέρια του, όλα τα στοιχεία γύρω από το οικονομικά της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης περιμένει στο ακουστικό του, το κάλεσμα του άγνωστου Χ για μας.

Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα. Οι επαφές έχουν γίνει και άνθρωποι του υποψήφιου επενδυτή έχουν παρακολουθήσει τον ΑΟΚ σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όνομα γνωστό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Μάλιστα γνωρίζει πολλά πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι μάλλον και η μόνη σωτηρία του ΑΟΚ, αυτή την εποχή.

Κακά τα ψέματα ο ΑΟΚ ψάχνει σανίδα σωτηρίας, για να είναι ανταγωνιστικός στη νέα περίοδο. Μόνο ένα δυνατό όνομα σε διοικητικό επίπεδο θα μπορέσει να αλλάξει την όλη ιστορία. Ο ξένος είναι όνομα που μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί βέβαια να τα βρει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Μέχρι την Παρασκευή ίσως να γίνει μια συνάντηση με τον ίδιο τον ξένο η με το δικηγόρο του, που ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα στην Καβάλα.

*Οι Κύπριοι… εγκαταλείπουν;

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την πλευρά των Κυπρίων τις τελευταίες μέρες.

Μετά τον έλεγχο που έκαναν στα οικονομικά της ΠΑΕ, έχει παγώσει το ενδιαφέρον τους. Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι θα έρθουν στην Καβάλα πριν το Πάσχα. Φαινόταν ότι ήταν ζήτημα χρόνου, να επισημοποιούσουν ακόμη περισσότερο και επί της ουσίας το ενδιαφέρον τους.

Φαίνεται ότι υποχωρούν, χωρίς πάντως να είναι οριστικό κάτι τέτοιο. Η αρχική όμως αισιοδοξία έχει μετριαστεί. Οι δηλώσεις που είχαν γίνει στους 93, 7 είχαν φέρει ένα κλίμα ότι είναι ζήτημα χρόνου, να γίνει το μπάσιμο των Κυπρίων για την αγορά της ΠΑΕ.

Τώρα μάλλον έχουν αλλάξει τα δεδομένα, εκτός αν ακόμη τα στοιχεία περνούν από τον έλεγχο των πιο πάνω από Πάρη Ροτοκλή.

*Απογοήτευση από την εμφάνιση μέσα στη Δράμα

Η επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ μετά την ήττα μέσα στη Δράμα, είναι… στενάχωρη. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κακή. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά μετά το τέλος του αγώνα: « Οι νεαροί μας παίκτες παρουσιάστηκαν αγχωμένοι λόγω του χαρακτήρα του αγώνα. Είμαι πάντως απογοητευμένος σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση, γιατί στην προηγούμενη ήμασταν καλοί». Ο ΑΟΚ στη Δράμα δεν έχασε ούτε μια ευκαιρία. Μάλιστα η εμφάνιση ενόχλησε τους πάντες. Οι φίλαθλοι που πήγαν στη γειτονική πόλη, περίμεναν πολλά περισσότερα. Ηταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα στο γυρισμό από τη Δράμα… έκανε προπόνηση. Αυτό για… τιμωρία.

Από σήμερα σκέφτεται το ματς της Τετάρτης με τον Βύζαντα Μεγάρων, που καίγεται για βαθμούς αφού διεκδικεί την παραμονή του.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης θα επανεμφανιστεί μετά από 2 αγωνιστικές τιμωρίας. Ο ΑΟΚ πάντως έχει να κερδίσει εδώ και 7 αγωνιστικές. Κάτι το αρνητικό.

Δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση αλλά κάπου πρέπει να κερδίζει για το πρεστίζ του ονόματος του.

 

Διαβάστε επίσης