Ενωση: Ο Παπακωνσταντίνου χαράζει το μέλλον της ομάδας

 Ενωση: Ο Παπακωνσταντίνου χαράζει το μέλλον της ομάδας

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ενωση στην Α1 κατηγορία και την κράτησε σε διοικητικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, είναι το βαρόμετρο για το μέλλον.

Ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου θα κρίνει τα πάντα. Αν συνεχίσει στη θέση του, η ομάδα αν υποβιβαστεί θα παίξει κανονικά στην Α2 κατηγορία. Αν αποφασίσει να παραιτηθεί η Ενωση θα γυρίσει στις χαμηλές κατηγορίες, αφού δεν υπάρχουν στον ορίζοντα οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και παράλληλα θα σηκώσουν το οικονομικό βάρος.

Γράφτηκε και χθες ότι στο μυαλό του Παπακωνσταντίνου είναι να μην αφήσει την ομάδα. Πώς όμως θα συνεχίσει;

Θα συνεχίσει πάλι με τις ελάχιστες βοήθειες της πόλης; Πόσο κουρασμένος είναι απ` αυτό το γεγονός;

Ειδικά στη σεζόν που φεύγει, η βοήθεια σε όλα τα επίπεδα, ήταν πολύ μικρή. Ο ίδιος οριστικά θα αποφασίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Θα είναι καλή είδηση για το μπάσκετ της πόλης να συνεχίσει. Διαφορετικά… το χάος.

Δε χάθηκε ο κόσμος η ομάδα να παίξει για ένα χρόνο στην Α2 και να επανέλθει αν μπορεί αμέσως στην Α1.

*Μαζεύει τα κομμάτια της για τη συνέχεια

Οι παίκτες της Ενωσης επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ. Λογικό μετά την ήττα από τον Κολοσσό. Πλέον η Ενωση θέλει δυο νίκες με Αρη και Ρέθυμνο και θα περιμένει το θαύμα.

Οι μαθηματικές πιθανότητες πρέπει να εξαντληθούν. Αυτό είναι και το μήνυμα του προέδρου της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Οφείλει η Ενωση να τελειώσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με ψηλά το κεφάλι.

Τ. Π

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης