• 6 Μαΐου 2024,

Εξιχνιάστηκαν 14 διαρρήξεις καταστημάτων- γραφείων

 Εξιχνιάστηκαν 14 διαρρήξεις καταστημάτων- γραφείων

Το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας εξιχνίασε 14 περιπτώσεις διαρρήξεων στο κέντρο της πόλης, στο διάστημα Οκτώβρης 2011 έως Δεκέμβρης 2012. Στις διαρρήξεις εμπλέκονται συνολικά 5 άτομα. Δύο όμως βασικοί δράστες είναι αυτοί που πιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για διάρρηξη σε μπουγατσατζίδικο στην οδό Ηπείρου. Από τα καταστήματα και τα γραφεία που έκαναν διάρρηξη οι δράστες επωφελούνταν φορητούς υπολογιστές και ποσά από 6 έως 1.000 ευρώ.

*Χθες δηλώθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης διάρρηξη στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Μυρτόφυτο ΑΕ. Εταιρία που δεν λειτουργεί από το 2010. Άγνωστοι δράστες σε άγνωστο χρόνο πήραν οτιδήποτε μπορούσε να τους είναι χρήσιμο. Έπιπλα, ειδικό χάλκινο εξοπλισμό κτλ. Συνολική αξία περίπου 37.000 ευρώ.

*Μια ακόμη απάτη καταγγέλθηκε χθες στη Μουσθένη. Δύο άνδρες έπεισαν 85χρονο ότι είναι φίλοι του γιου του. Τάχα τους χρωστά χρήματα. Έτσι του απέσπασαν 750 ευρώ. Ο 85χρονος είδε διάφορες φωτογραφίες κι αναγνώρισε τους δύο δράστες (είναι κάτοικοι Αλεξάνδρειας Ημαθίας) που αναζητούνται.

 

Διαβάστε επίσης