• 25 Απριλίου 2024,

Επανασυγκρότηση στο τέλος Αυγούστου

 Επανασυγκρότηση στο τέλος Αυγούστου

Το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου, το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα θ΄ αρχίσει ταυτόχρονα τις κομματικές διαδικασίες για την ανασυγκρότησή του. Είναι γνωστό ότι για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι ο κ. Μιχάλης Τιμοσίδης και η κα Τσιαούση, προερχόμενη από τον Έβρο.

Ο Μιχ. Τιμοσίδης αναμένεται να έχει νεότερη ενημέρωση με την Αθήνα και την κεντρική διοίκηση του κόμματος, μετά τον 15αύγουστο.

Με τα έως τώρα στοιχεία οι επικεφαλής κάθε περιφέρειας θ΄ αρχίσουν περιοδείες ανά δήμο στις περιφερειακές ενότητες ευθύνης τους. Εκεί θα καλέσουν σε ένα καινούριο ξεκίνημα τα παλιά μέλη του ΠΑΣΟΚ, θα καλέσουν επίσης σε διαδικασία εγγραφής πολίτες, που επιθυμούν να ενταχθούν στο κίνημα.

Με βάση τα σχέδια της οδού Ιπποκράτους, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά από μηδενικής βάσης, γι΄ αυτό και δεν υφίσταται καν νομαρχιακή επιτροπή σε κάθε νομό.

Σύμφωνα με το Μιχ. Τιμοσίδη οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ ανά δήμο, θα έχουν κι έναν προσωρινό εκπρόσωπο. Διαδικασία που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου, στις περισσότερες όμως περιπτώσεις αρχές Σεπτέμβρη.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, χάριν του οποίου ο κ. Τιμοσίδης θ΄ ασχοληθεί κυρίως με τις περιφερειακές ενότητες της Θράκης, η κα Τσιαούση με την Ανατολική Μακεδονία, ενώ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής έχει παρόμοια αρμοδιότητα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης