• 20 Μαΐου 2024,

Επεισόδιο σε βάρος του Θεόδωρου Καλλιοντζή

 Επεισόδιο σε βάρος του Θεόδωρου Καλλιοντζή

Επεισόδιο σε βάρος του πρώην Νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στη Λαϊκή αγορά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Θόδωρος Καλλιοντζής κινούνταν ως καταναλωτής μπροστά από τους πάγκους των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και είχε συζήτηση αγνώστου περιεχομένου με έναν άνδρα, ο οποίος τον πλησίασε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το ίδιο πρόσωπο που περιγράφεται ως γεροδεμένο άρπαξε το Νομάρχη από το λαιμό, τον έσπρωξε πάνω στους πάγκους των μικροπωλητών σε μια επίθεση απρόκλητη κατά γενική ομολογία.

Μεσολάβησαν μικροπωλητές, που έφυγαν από τις θέσεις τους για να χωρίσουν τους δύο άνδρες απομακρύνοντας τον άγνωστο που δημιούργησε το επεισόδιο. Ξαφνιασμένος από τα όσα είχαν γίνει ο Θόδωρος Καλλιοντζής έμεινε στο χώρο της Λαϊκής και μετά από λίγη ώρα αποχώρησε, ενώ ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου αποχώρησε και αυτός.

Στο περιστατικό δεν επενέβη η αστυνομία, καθώς κανείς δεν την ενημέρωσε. Παρά το ότι όλα αυτά έγιναν σε πολύ κόσμο, κανείς δεν κατάλαβε τι είχε προηγηθεί ανάμεσα στον Θόδωρο Καλλιοντζή και τον άγνωστο άνδρα που του επιτέθηκε.

 

Διαβάστε επίσης