• 10 Μαΐου 2024,

Ορφέας: Έκλεισε Δημήτρη Γιαλαμή και Σωκράτη Κωνσταντινίδη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παντελίδης- Τουρασανίδης οι δυο πρώτες μεταγραφές.

 Ορφέας: Έκλεισε Δημήτρη Γιαλαμή και Σωκράτη Κωνσταντινίδη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παντελίδης- Τουρασανίδης οι δυο πρώτες μεταγραφές.

 Ορφέας: Έκλεισε Δημήτρη Γιαλαμή και Σωκράτη Κωνσταντινίδη.

Μετά τον Γιώργο Τσαπέγια, ο Ορφέας ανακοίνωσε δυο ακόμη μεταγραφές.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Δημήτρη Γιαλαμή και τον Σωκράτη Κωνσταντινίδη. Ο πρώτος ουσιαστικά επιστρέφει στο ρόστερ του Ορφέα, μετά από 1 χρόνο όπου αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και στη Ζάκυνθο. Ο δεύτερος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ Κοσμίου, στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Εχει περάσει από τον ΑΟΚ αλλά και την ΑΕ Πιερέων, όπου είχε προπονητή τον Νίκο Καραμπιμπέρη. Επίσης αγωνίστηκε και σε ομάδα της Κύπρου.

Ο Γιαλαμής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και ο Κωνσταντινίδης στην άμυνα αλλά και ως αμυντικός μέσος. Η ομάδα της Ελευθερούπολης, κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού, που μάλιστα έχει εμπειρία στο χώρο της Γ` Εθνικής.

*Κινείται για γνωστό ξένο μέσο

Ο Ορφέας κινείται για γνωστό Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή με θητεία ακόμη και στην Ελληνική Σουπερ Λιγκ. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει μεγάλη εμπειρία. Αν αποκτηθεί σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλη μεταγραφική επιτυχία. Είναι γνωστό όνομα.

*Το μέχρι τώρα πάρε δώσε είναι το εξής.

Προπονητής ο Νίκος Καραμπιμπέρης.

Πήρε

Γιώργο Τσαπέγια από ΑΕ Πιερέων, Δημήτρη Γιαλαμή από Ζάκυνθο, Σωκράτη Κωνσταντινίδη από ΠΑΟ Κοσμίου.

Κράτησε

Βλάχο, Μπαμπατζάνη, Κεχαγιά, Καραβελίδη, Παπαδάτο, Ι. Ελευθεριάδη, Χριστοδουλίδη.

Παρελθόν

Βελετάνης, Καραπατσιάς, Νάκου.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παντελίδης- Τουρασανίδης οι δυο πρώτες μεταγραφές.

Η ομάδα του Κοκκινοχώματος προχώρησε στις δυο πρώτες μεταγραφές για τη φετινή περίοδο. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Παντελίδη από τον Κεραυνό Κρηνίδων και τον Τουρασανίδη από την ΑΕ Πιερέων. Ο πρώτος πέτυχε με την ομάδα του Κεραυνού στο πρωτάθλημα Σουπερ Λιγκ της ΕΠΣΚ, συνολικά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ 10 γκολ. Ο δεύτερος εκτός από την ΑΕ Πιερέων πέρασε και από την Κ20 του ΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ η ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φώτη Καραπατσιά που πέρσι αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ακόμη «βλέπει» και τον Δαμιανίδη που ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου.

*Έμειναν Σαουλίδης- Αγαθόπουλος

Στους «Κιτρινόμαυρους» συνεχίζει ο Κώστας Σαουλίδης που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Επίσης και ο τερματοφύλακας Παύλος Αγαθόπουλος που στο πρωτάθλημα που μας πέρασε ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας από το Γενάρη και μετά.

Στις προθέσεις των διοικούντων είναι και η παραμονή του Προβατίδη και του Μαυρομάτη. Ο Αϊβάζης δοκιμάζεται σε ομάδα του εξωτερικού.

 

*Αετός Ορφανού: Πήρε Νάκου, Καμπερίδη και Πεχλιβανίδη

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα του Αετού Ορφανού.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Βασίλη Καμπερίδη από τον Αρη Ακροποτάμου, τον Γιώργο Νάκου από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον Σερραίο επιθετικό Στάθη Πεχλιβανίδη. Ο πρώτος ήταν αρχηγός του Αρη Ακροποτάμου τα τελευταία χρόνια και είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που μας πέρασε. Ο δεύτερος είχε 14 συμμετοχές πέρσι με τα χρώματα του Ορφέα ενώ και διετέλεσε αρχηγός της ομάδας. Ο τρίτος έχει παίξει σε Βισαλτιακό Νιγρίτας, Μ. Α Ηράκλειας και Εθνικό Γαζώρου. Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ.

Ο Αετός θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από την Σερραϊκή αγορά.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης