ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΗ 2013

Θα επανέλθουν νωρίς σήμερα το πρωί στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ. Πρόκειται να εργαστούν επί του κεντρικού αγωγού ύδρευσης και της βλάβης που παρουσιάστηκε το Σάββατο. Ταυτόχρονα θα διορθώσουν τα σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα της οδού Ευξείνου Πόντου, προβλήματα που από χθες το απόγευμα κράτησαν κλειστό μεγάλο τμήμα του ίδιου δρόμου. Στις 7 το απόγευμα πραγματοποιείται στην πλατεία Καπνεργάτη συναυλία συμπαράστασης στην ΕΡΑ Καβάλας. Μετέχουν μουσικοί και σχήματα από την πόλη. Κανονικά λειτουργεί και σήμερα η εφορία της Θάσου. Η κατάργηση της «παγώνει» μέχρι τουλάχιστον το τέλος Αυγούστου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εφορία στη Θάσο θα παραμείνει ως παράρτημα της εφορίας Καβάλας. Χθες 200 κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν στην Σκάλα Ποταμιάς ζητώντας να μην ιδιωτικοποιηθούν δημόσιες εκτάσεις, σενάριο που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ. Δύο κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου πήραν χρήματα, χρυσαφικά κι έναν φορητό υπολογιστή το μεσημέρι του Σαββάτου από ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της πόλης. Απείλησαν την υπάλληλο του καταστήματος. Όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στο συνέδριο της ΝΔ εξελέγησαν στη χθεσινή διαδικασία της ΝΟΔΕ Καβάλας. Πρώτοι σε ψήφους ο Μιχάλης Τσοκτένογλου και η Σοφία Αθανασιάδου.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Την Πέμπτη το απόγευμα θα μιλήσει στην πλατεία Καπνεργάτη ο Αλέξης Τσίπρας. Συγχώνευση του 8ου Γυμνασίου με το 4ο προετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας. Τεχνητοί ογκόλιθοι θα αρχίσουν να ποντίζονται από σήμερα στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού προκειμένου να δημιουργηθεί το νέο ακρομόλιο του υπό επέκταση προσήνεμου μόλου. Στην σημερινή της συνεδρίαση η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ αποφασίζει τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για το προτεινόμενο από τη ΔΕΠΑ υγροποιημένο φυσικό αέριο. Δεν λειτουργούν σήμερα και αύριο οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου λόγω τεχνικών έργων στον πρώτο και δεύτερο όροφο του κτιρίου. Επεισόδιο σε βάρος του Θόδωρου Καλλιοντζή σημειώθηκε το Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά. Εναντίον του κινήθηκε άγνωστο άτομο που με την παρέμβαση μικροπωλητών απομακρύνθηκε. Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε ερώτηση για το πρόβλημα των κουνουπιών στην ΑΜΘ.

 

Επιτυχία σημείωσε το Σάββατο ημερίδα σχετικά με τα δικαιώματα των ΑμΕΑ ως καταναλωτές. Πολύς κόσμος το απόγευμα του Σαββάτου στη παραλία, στο 2ο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας δεν έγιναν λόγω κακοκαιρίας. Το απόγευμα εκδήλωση του Ναυτικού Μουσείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τα νέα του γραφεία εγκαινίασε το Σάββατο ο σύλλογος κατοίκων περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από την προηγούμενη εβδομάδα ο Τριποτσέρης. Για τον Άρη οδεύει ο Μαραγκός. Εξελίξεις θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα στα διοικητικά του ΑΟΚ. Νέο σενάριο αναφέρεται στην παραμονή στην ομάδα του Γιώργου Τσοκτουρίδη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα συζητά τη συνεργασία της με έλληνα προπονητή. Το απόγευμα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» αγώνες στίβου. Τους οργανώνει ο ΟΚΑΚ στη μνήμη του Μίμη Ευαγγελίδη και του Κώστα Σπανίδη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης