Επισκέψεις Βρούτση σε ΚΔΑΠ – Παιδόπολη – Παιδικό σταθμό

 Επισκέψεις Βρούτση σε ΚΔΑΠ – Παιδόπολη – Παιδικό σταθμό

Την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι αναμένονται στην Καβάλα ο υπουργός εργασίας κ. Βρούτσης και ο επίτροπος απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λάζλο Άντον. Παρά το ότι η ημερίδα στην οποία θα συμμετάσχουν θα γίνει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη 4 Μαρτίου, ο υπουργός μαζί με τον Λάζλο Άντον, θα έχουν πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων στην Καβάλα, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Γίνεται λοιπόν γνωστό ότι θα επισκεφθούν το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Καβάλας (λειτουργεί στο κτήριο του ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά, υπό την ευθύνη της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ), τον παιδικό σταθμό του Δήμου Καβάλας στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ και κατά πάσα πιθανότητα την Παιδόπολη, όπου θα τον περιμένει η πρόεδρος, δικηγόρος Καβάλας, Μαρίνα Φιλιππίδου.

Οι κύριοι Βρούτσης και Άντον θα συμμετάσχουν την Τρίτη 4 Μαρτίου, το πρωί, στο ξενοδοχείο LUCY, σε ημερίδα με θέμα, ο ρόλος των περιφερειών στην εφαρμογή της εγγύησης για τη νεολαία 2014 – 2020.

Το ακριβές και αναλυτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δύο άνδρες τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Μαρτίου, στην Καβάλα, θ΄ ανακοινωθεί πιθανόν σήμερα.

 

 

Διαβάστε επίσης