Επιστρέφει ο Πακάλτσης – Τριποτσέρης: « Είναι ένας μαραθώνιος»

 Επιστρέφει ο Πακάλτσης – Τριποτσέρης: « Είναι ένας μαραθώνιος»

Επιστρέφει ο Πακάλτσης

Αντίθετα φαίνεται ότι ο Βασιλακάκης θα υπολογίσει για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου τον Θοδωρή Πακάλτση. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά δε μπόρεσε λόγω τραυματισμού να παίξει με τον Παναιτωλικό, μάλλον θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Τριποτσέρης: « Είναι ένας μαραθώνιος»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου ο Θεόδωρος Τριποτσέρης, ο οποίος τόνισε: « Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από τις δυο ομάδες, επιπέδου Σουπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Ο αντίπαλος είχε επίσης καλές ευκαιρίες στο β` μέρος. Είναι ένας μαραθώνιος. Εμείς θα προσπαθήσουμε και ενώ έχουμε ελλιπή προετοιμασία, μέσα από τα παιχνίδια να βγάλουμε ότι μπορούμε. Αυτά τα παιχνίδια… ουσιαστικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας για μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε. Τώρα βλέπουμε το επόμενο ματς. Δε μπορούμε να στεκόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Κυριακή, Τετάρτη, πρέπει να κοιτάς τον αντίπαλο».

 

*Πολυτιμότερος ο Μάνος Αποστολίδης

Ο Μάνος Αποστολίδης έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Κράτησε τον ΑΟΚ στα δύσκολα. Κυρίως στα τελευταίο 20λεπτο. Ηταν σίγουρα ο πολυτιμότερος.

Η καριέρα του Μάνου στον ΑΟΚ, πέρασε από… μπόρες και φουρτούνες. Μέχρι και στόπερ είχε παίξει στα χρόνια της Γ` Εθνικής. Τελικά ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από τη Γ` στη Β`. Την επόμενη όμως έμεινε στη σκιά του Φάνη Κατεργιαννάκη. Η ομάδα ανέβηκε στη Σουπερ Λιγκ και ο Αποστολίδης που είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου του 1983, πήγε δανεικός στο Θερμαϊκό Θέρμης για να πάρει παιχνίδια. Με Ιτάνζ, Κάλατς αλλά και Κατεργιαννάκη ήταν τέταρτος στη σειρά. Επέστρεψε στην Καβάλα τη σεζόν 2010- 2011 στη Σουπερ Λιγκ αλλά βρήκε μπροστά του Γκαλίνοβιτς και Βαγιέχο. Το καλοκαίρι του 2011 με όλη την περιπέτεια του ΑΟΚ, πήρε μεταγραφή για τον Πανθρακικό.

Πέρσι το Γενάρη, επέστρεψε στη Δ` Εθνική. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, να βρει ο ΑΟΚ τα βήματα του, σ` ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Έκανε υπομονή το καλοκαίρι και έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του. Βασικός στα δυο πρώτα παιχνίδια. Με τον Παναιτωλικό δικαίως χειροκροτήθηκε απ` όλο το γήπεδο.

Μια από τις πιο ουσιαστικές του εμφανίσεις με τα χρώματα του ΑΟΚ. Στην Καβάλα ήρθε από τον Αμυγδαλεώνα την περίοδο 2003-2004. Την περίοδο 2007-2008 είχε τις περισσότερες συμμετοχές. Είχε παίξει σε 27 παιχνίδια, στη Γ` Εθνική.

 

*Εκδρομή η ΛΦΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

 

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου εκδρομή στις Σέρρες για των αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Γαζώρου.

• Τιμή συμμετοχής: 7€

• Ώρα αναχώρησης: 14:00

• Σημείο αναχώρησης: κεντρική πλατεία

• Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944260667 (Βασίλης Χη Ραφαηλίδης)

*Εκδρομή και ο ΣΦΑΟΚ

Επίσης εκδρομή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου ανακοίνωσε και ο ΣΦΑΟΚ. Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

Η αναχώρηση το μεσημέρι της Κυριακής από την κεντρική πλατεία, στις 14.00. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του ΣΦΑΟΚ επί της Φιλελλήνων και ακόμη στο τηλέφωνο 2510- 838561.

Τ.Π

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης