• 4 Μαΐου 2024,

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΑΟΚ – Ο Ευαγγέλου από την Αθήνα σφυρίζει τον ΑΟΚ

 Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΑΟΚ – Ο Ευαγγέλου από την Αθήνα σφυρίζει τον ΑΟΚ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ αγωνίζεται αύριο στις 15.00 στο «Καυτατζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τον Ηρακλή, θέλοντας την επιστροφή στις νίκες.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει σύμμαχο την παράδοση. Ο ΑΟΚ πάντοτε παίρνει καλά αποτελέσματα μέσα στην έδρα του Ηρακλή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά ο Βασιλακάκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς που έρχεται. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Θρακιώτης τεχνικός ψάχνει λύσεις στην επίθεση.

Ο Μπρατσιάνη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης μάλλον δεν υπολογίζεται και ο Πλιάγκας που δεν έτοιμος 100%. Ο Πλιάγκας θα δοκιμάσει και σήμερα αλλά μάλλον δε θα είναι στην αποστολή.

Οπότε οι λύσεις στην επίθεση είναι μετρημένες και ίσως έχουμε κάποια έκπληξη. Αναφορικά με την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Αποστολίδης. Δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης και αριστερά ο Γελαδάρης.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν ο Τριποτσέρης και ο Μαραγκός. Ο Πακάλτσης θα είναι εναλλακτική λύση. Στη μεσαία γραμμή, οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ντιέ και ο Ενσαλίβα. Από εκεί και πέρα σίγουροι θεωρούνται για την ενδεκάδα σε μεσοεπιθετικούς ρόλους ο Ντος Σάντος, ο Μοκάκε και ο Χλωρός. Μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Οξύζογλου και ο Κουμπρόγλου.

Ο Χρήστος Οξύζογλου ίσως πάρει ρόλο πλάγια στην επίθεση. Ο Ποσίνκοβιτς θα είναι έκπληξη αν παίξει. Ο νεαρός Κροάτης δεν έχει πείσει και μετά τον Μιγιάτοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο ΑΟΚ προσπαθεί να βρει λύσεις στην επίθεση για το αυριανό ματς, ενώ το κλίμα έχει καλυτερέψει μέσα στην ομάδα με τις τελευταίες πληρωμές. Τώρα ήρθε η ώρα των… ποδοσφαιριστών, αφού η διοίκηση έκανε το χρέος της. Ο Ηρακλής δεν είναι η ομάδα που τρομάζει αλλά φυσικά θέλει προσοχή. Μάλιστα στην έδρα του διατηρεί το αήττητο με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εχει 15 βαθμούς με 3 νίκες- 6 ισοπαλίες- 1 ήττα. Στην έδρα του έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχθεί 5 γκολ.

*Με φιλάθλους στο πλευρό του

Ο ΑΟΚ θα έχει τη δική του κερκίδα στο «Καυτατζόγλειο». Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές της ΛΦΚ και του ΣΦΑΟΚ. Επίσης πολλοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με Ι. Χ. Αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός στις δυο εκδρομές, τα λεωφορεία θα φύγουν από την κεντρική πλατεία Ομονοίας το πρωί της Κυριακής 11.00 με 11.30. Η τιμή συμμετοχής του ΣΦΑΟΚ είναι 15 ευρώ με το εισιτήριο του αγώνα, της ΛΦΚ είναι 8 ευρώ χωρίς την τιμή εισιτηρίου του αγώνα.

Ο Ευαγγέλου από την Αθήνα σφυρίζει τον ΑΟΚ

Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής είναι οι εξής:

ΑΕΛ Καλλονής – Δόξα Δράμας: Παπαγεωργίου (Αθηνών), Αθανασόπουλος (Αθηνών), Δανέζης (Αθηνών)

Παναιτωλικός – Εθνικός Γαζώρου: Τοπούζης (Θράκης), Χαρίτσης (Θράκης) Χούσκογλου (Θράκης)

Ηρακλής – Καβάλα: Ευαγγέλου (Αθηνών), Νακόπουλος (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)

Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή: Φουκάκης (Ηρακλείου), Κουράκης (Ηρακλείου), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Πιερικός – Βύζας Μεγάρων: Σημαιάκης (Χαλκιδικής), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Γούτας (Χαλκιδικής)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Θρασύβουλος: Πουλημάς (Κέρκυρας), Καραλής (Ηπείρου), Τίκας (Ηπείρου)

Απόλλων Σμύρνης – Φωκικός: Μπινιχάκης (Λασιθίου), Παπανικολάου (Κορινθίας), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Αναγέννηση Επανομής – Νίκη Βόλου: Σελεμίδης (Πέλλας), Πλακογιάννης (Δωδεκανήσου), Μιχάλογλου (Πέλλας)

Ηρακλής Ψαχνών – Λάρισα: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), Τσιαλογιάννης (Ανατ. Αττικής)

Εργοτέλης – Καλλιθέα: Κιοτζένης (Καβάλας), Δηλγεράκης (Δράμας), Βάντσης (Δράμας)

 

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης