• 25 Απριλίου 2024,

Ψάχνει στη Δράμα την πρώτη νίκη

 Ψάχνει στη Δράμα την πρώτη νίκη

Ο Άγγελος Κορωνιός ντεμπουτάρει στον πάγκο της Ενωσης και η Καβαλιώτικη ομάδα ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής.

Σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της, με μια απογευματινή προπόνηση.

Ο Κορωνιός θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ενωσης σε επίσημο παιχνίδι ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας θα κάνει ο Πρόδρομος Νικολαϊδης.

Ο έμπειρος Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής, προπονείτε κανονικά και θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι σίγουρα στην αποστολή για τον αυριανό τελικό.

Αντίθετα όλα δείχνουν ότι δε θα προλάβει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Θα είναι μεγάλη έκπληξη, αν δώσει το παρών του με διάστρεμμα β` βαθμού. Ο έμπειρος γκαρντ θα δοκιμάσει σήμερα στην προπόνηση το πόδι του, όμως σε καμία περίπτωση δε θα υπάρχει ρίσκο με τη συμμετοχή του. Ο ίδιος θέλει να παίξει, είναι πολύ δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο.

Ο Κορωνιός όλες αυτές τις μέρες έδωσε μεγάλη σημασία στην άμυνα. Αν η Ενωση δεν παρουσιάσει βελτίωση στην άμυνα, τότε είναι πολύ δύσκολο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Δράμα. Εκεί πονάει στα περισσότερα παιχνίδια.

*Με κόσμο στον πλευρό της

Το αυριανό παιχνίδι της Ενωσης μέσα στη Δράμα, θα το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, που θα καθίσουν στην κερκίδα απέναντι από τους δυο πάγκους.

Πλάγια, όπως ακριβώς και πέρσι. Σημειώνουμε ότι οι τιμές εισιτηρίων είναι 5, 10, 15 ευρώ. Στο πάνω διάζωμα όπου θα πάνε οι φίλαθλοι της Καβάλας θα είναι 10 ευρώ. Στο κάτω διάζωμα και στις δυο ευθείες είναι 15 ευρώ.

*Ο ΚΑΟΔ σε καλύτερη μοίρα

Η ομάδα της Δράμας έχει 10 βαθμούς και σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την Ενωση. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης και πρόσφατα στη θέση του Μπένα που τραυματίστηκε αποκτήθηκε ο Ν. Μπορόβνιακ που στην Ελλάδα, έχει παίξει και στον ΠΑΟΚ.

Ο Νόουλς, ο Ντέιλ, ο Κάρτερ και ο Πάλμερ είναι οι 4 Αμερικανοί της ομάδας. Ο πρώτος πρέπει να περιοριστεί πάση θυσία στην περιφέρεια, αφού είναι ικανός στο σκοράρισμα. Επίσης ο Ντέιλ είναι παίκτης που δίνει ρυθμό.

Ο Μισέλ με Γαλλικό διαβατήριο είναι πολύ καλός κάτω από τα καλάθια. Στους Έλληνες παίκτες της ομάδας, προσοχή στην εμπειρία του Κ. Κακαρούδη. Επίσης αγωνίζονται οι: Σλαφτσάκης, Ακεψιμαϊδης, Καλαϊτζίδης, Ιωάννου αλλά και ο Ζάρας που πέρασε από το στρατόπεδο της Ενωσης, όμως έπαιξε ελάχιστα αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στις αρχές της περιόδου. Ο ΚΑΟΔ την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει με 78-76 από το Περιστέρι.

*Τι έγινε πέρσι

Η Ενωση με Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο είχε προσγειωθεί απότομα στη Δράμα, λίγο μετά το θρίαμβο με Παναθηναϊκό στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Είχε χάσει με 81-58, μετά από πολύ κακή εμφάνιση. Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-19, 44-35, 62-51, 81-58. Ο Χαραλαμπίδης που τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις ακόλουθες συνθέσεις.

ΚΑΟΔ: Χαντ 6, Καρύδας 5, Χαραλαμπίδης 25, Αθηναίου 2, Μισέλ 2, Τσέρανιτς 13, Ζάρας 6, Μπάβτσιτς 13, Κακαρούδης 9.

Ενωση: Πάσαλιτς 3, Αγγελόπουλος 2, Τέιλορ 20, Στεφανίδης 7, Κοστόφ 12, Καραποστόλου 3, Ο` Μπράιαν 11.

 

Διαβάστε επίσης