• 19 Μαΐου 2024,

Επιτέλους καθαρισμός στο λιμανάκι των «Σφαγείων»

 Επιτέλους καθαρισμός στο λιμανάκι των «Σφαγείων»

Ο Δήμος Καβάλας παρουσία προσωπικού του λιμεναρχείου βρέθηκε χθες στο λιμανάκι των «Σφαγείων», αρχίζοντας με επιτυχία μια μεγάλη εξόρμηση καθαριότητας. Είχε προηγηθεί οργανωμένη εργασία, από το Δήμο Καβάλας, πάντα σε συνεργασία με το λιμεναρχείο, για όλα όσα πρέπει να γίνουν στην παραλιακή ακτή του Δήμου Καβάλας.

Επιλέχθηκε να ξεκινήσει εξόρμηση από το λιμάνι των Σφαγείων, που δέχεται πάρα πολύ κόσμο, την περίοδο του καλοκαιριού.

Γερανός μαζί με φορτηγά του Δήμου Καβάλας, απομάκρυναν τουλάχιστον πέντε παλιές βάρκες, πολλές από τις οποίες επειδή βρίσκονταν για καιρό παρατημένες ήταν άχρηστες.

Η εξόρμηση αυτή άρχισε από την ανατολική πλευρά της περιοχής . Σήμερα θα επεκταθεί στο κυρίως μέρος του λιμανιού, όπου υπάρχουν επίσης παρατημένες επίσης μικρές και μεγάλες βάρκες. Μια μεγάλη μάλιστα που είναι υπό διάλυση θ΄ αποσυναρμολογηθεί επιτόπου και τα ξύλα θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, πάλι με ευθύνη του Δήμου Καβάλας.

Όλα αυτά έγιναν από δημοτικούς υπαλλήλους, παρουσία και της αντιδημάρχου Κορίνας Χιώτη Πρασσά. Η κα αντιδήμαρχος πραά το ότι παρίστατο σε μια απαραίτητη ενέργεια που κάνει πιο όμορφη την περιοχή, δέχτηκε φραστική επίθεση από συμπολίτη, ο οποίος έφθασε στο σημείο να την απειλήσει ότι θα βγάλει μαχαίρι, εάν δεν κάνει δεκτό το αίτημά του, δηλαδή η βάρκα του να απομακρυνθεί μεν, αλλά στο τέλος Μαΐου.

 

Διαβάστε επίσης