• 18 Μαΐου 2024,

Επόμενη μέρα με.. τραυματίες – Χωρίς Παππά, Μπρατσιάνι, Κανούλα στο ματς της Κυριακής

 Επόμενη μέρα με.. τραυματίες – Χωρίς Παππά, Μπρατσιάνι, Κανούλα στο ματς της Κυριακής

Η επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, έχει γεμάτο το… ιατρικό ρεπορτάζ.

Στον τραυματισμό του Σάκη Κανούλα, προστέθηκαν τρεις ακόμη, μετά το ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα  Κρύας Βρύσης.Η συμμετοχή του Κανούλα αποκλείεται και στο ματς της Κυριακής, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Υποφέρει από συνδεσμική κάκωση στον ώμο.Ο Χάρης Παππάς που βγήκε νωρίς στο ματς της Τετάρτης, χθες ένιωθε  καλύτερα και το μεσημέρι εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Μ. Βερμίσογλου. Δυστυχώς όμως με θλάση δεν προλαβαίνει σίγουρα το παιχνίδι που έρχεται και θα το παλέψει για το επόμενο με τον Εθνικό Αγιονερίου, στο «Ανθή Καραγιάννη».   Ο Μιχάλης Μπαντάνης που επίσης αντικαταστάθηκε στο ματς που πέρασε, έχει μυϊκή σύσπαση στον τετρακέφαλο. Η συμμετοχή του, θα κριθεί οριστικά, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.Μάλλον όμως θα προλάβει.  Ο Αλέξης Μπρατσιάνι με  θλάση, χάνει σίγουρα το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και κατά πάσα πιθανότητα και το επόμενο.Κατά τα άλλα η ομάδα προπονήθηκε χθες το απόγευμα και σκέφτεται πλέον το ματς που έρχεται.Με τόσους απόντες στην επίθεση, ο Κώστας Ανυφαντάκης αναπροσαρμόζει τα σχέδια του για την Κυριακή, έχοντας ετοιμοπόλεμους για την επίθεση, τους: Καζάκη, Πτηνόπουλο, Δουμάνη, Παντελίδη.

*Μπρατσιάνι και Σγκούρι σκοράρουν σε κάθε αγωνιστική

Ο Αλέξης Μπρατσιάνι του ΑΟΚ και ο Αντώνης Σγκούρι του Νέστου, είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει μέχρι τώρα, σε όλα τα ματς που έχουν αγωνιστεί.

Ο Σγκούρι που ξεκίνησε φορτσάτος, έχει πετύχει από 1 γκολ και στις 4 αγωνιστικές.  Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής είχε πετύχει το νικητήριο γκολ του Νέστου στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Στη συνέχεια σκόραρε, στο τοπικό ντέρμπι, με το Βυζάντιο, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, άνοιξε το σκορ στο 15` για λογαριασμό του Νέστου.

Μέσα στη Δράμα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 84` με κεφαλιά.  Μαζί με τον Μπαρέτα και τον Στεφανίδη, συγκατοικούν στην 1η θέση, στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Αλέξης Μπρατσιάνι, πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΑΟΚ, στο πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον Έβρο Σουφλίου, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Την περασμένη Κυριακή, έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΚ, με κεφαλιά, κόντρα στον Αρη. Πέτυχε γκολ και με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης στο ματς της Τετάρτης, πάλι με κεφαλιά στο 85`.

Ο ΑΟΚ έχει κάνει το ρεπό του και έχει ο Μπρατσιάνι 3 γκολ σε 3 παιχνίδια.

Σίγουρα μαζί με τον Μπαρέτα του Βυζαντίου, είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν από τις Καβαλιώτικες ομάδες, στο σκοράρισμα.

Οι σκόρερ στον 1ο όμιλο  μετά από 4 αγωνιστικές.

1. Ζγκούρι       Νέστος Χρυσούπολης          4 γκολ

Μπαρέτας        Βυζάντιο Κοκκινοχώματος   4 γκολ

Στεφανίδης Νέστορας Εθνικός Ν. Αγιονερίου         4 γκολ

2. Γαϊδαρτζής  Δόξα Δράμας      3 γκολ

Καπνίδης         Άρης Θεσσαλονίκης    3 γκολ

Κασμερίδης    Εθνικός Σερρών     3 γκολ

Μπρατσιάνι     Α.Ο. Καβάλα    3 γκολ

3. Νικολίτσας  Εθνικός Σερρών   2 γκολ

*Γυναίκα σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, ορίστηκε να σφυρίξει τον Κυριακάτικο αγώνα του ΑΟΚ, μέσα στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Βοηθοί από τον ίδιο σύνδεσμο ο Κώστας Ακριβός και ο Χρήστος Καραγιάννης.

Το ματς του Νέστου με το Σουφλί, θα διευθύνει ο Δημήτρης Δραγάτης από τη Χαλκιδική. Βοηθοί του, από τον ίδιο σύνδεσμο, ο Γούτας και ο Μαλανδρής.

Στο Κοκκινόχωμα, για το ματς του Βυζαντίου με τον Εθνικών Σερρών, ορίστηκε διαιτητής ο Κιγιτζή από τη Θράκη. Βοηθοί του, από τον ίδιο σύνδεσμο, ο Γκιόση και ο Καρακασίδης.

Διαιτητής του αγώνα Εθνικός Νέου Αγιονερίου- Αρης ο Χρήστος Γκράνας από τη Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης