ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 

Μαθητής του 1ου Λυκείου Καβάλας αντιμετωπίζει μικρά προβλήματα υγείας λόγω τσιμπημάτων από ψύλλους. Το γεγονός κινητοποιεί τις αρχές αφού ακόμη και σήμερα μέσα στο 1ο Λύκειο κυκλοφορούν αδέσποτα σκυλιά. Πολλές φορές αυτά φθάνουν ακόμη και στις αίθουσες διδασκαλίας. Οι αρμόδιοι ισχυρίζονται ότι προ έτους προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τους φιλόζωους!

 

Κριτική στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για θέματα όπως τα κάγκελα στους πεζόδρομους, τα στρατόπεδα, ο προϋπολογισμός του 2016 άσκησαν χθες τόσο η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών όσο και η Λαϊκή Συσπείρωση. Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση για μια καλύτερη συμφωνία με τους εκπροσώπους του ΤΑΡ, δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης. Ομόφωνες αποφάσεις έλαβε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι όσον αφορά το χειμερινό ωράριο της αγοράς και τις προτάσεις για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. Κοράλλια από το ακρωτήριο του Βρασίδα θα χρησιμοποιηθούν από το ερευνητικό ενυδρείο του Μονακό για πείραμα που είναι σε εξέλιξη. Τα κοράλλια θα μαζέψει σύμφωνα με σχετική άδεια και θα στείλει στο Μονακό προσωπικό του ΙΝΑΛΕ. Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και έναν μήνα οι φωτεινοί σηματοδότες στην είσοδο της Ν. Ηρακλείτσας, σημείο στο οποίο προχθές τραυματίστηκε θανάσιμα 18χρονος οδηγός δικύκλου.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο ημερίδα του ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ για την στήριξη μικρών επιχειρήσεων. Από σήμερα στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς. Το απόγευμα στην πλατεία συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ. Ελαφρά τραυματίστηκε χθες το πρωί στο λιμάνι ηλικιωμένος άνδρας που τον παρέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο. Νέα ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Έβρου Τάσου Δημοσχάκη προς τον αρμόδιο υπουργό για την σύνδεση Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Ημερίδα για τις συνδυασμένες μεταφορές που έγινε χθες στην Αλεξανδρούπολη παρακολούθησε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος έλαβε μέρος σε σύσκεψη για τον νυχτερινό αγώνα δρόμου που θα γίνει στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 24 Οκτώβρη. Προοδεύει και αυξάνεται η ανακύκλωση στην πόλη μας ανακοινώνει ο Δήμος Καβάλας. Μηχανικοί διαμαρτυρήθηκαν χθες στα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ, ζήτησαν να ανακληθούν δύο συγκεκριμένα άρθρα στο νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων που αφορούν το συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό του κλάδου.

 

Σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης ο Σύνδεσμος Τυφλών οργανώνει εκδήλωση για την κίνηση των ατόμων με προβλήματα όρασης. Αύριο το απόγευμα εγκαινιάζεται στο Εκθεσιακό Κέντρο η Έκθεση του Επιμελητηρίου. Σάββατο βράδυ, Κυριακή απόγευμα και βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Θείος Βάνιας».  Την Κυριακή το απόγευμα ομιλία του Νίκου Μέρτζου στο Αμφιθέατρο για τον Μακεδονικό Αγώνα.

 

Τραυματίες στον ΑΟΚ απόντες από το ματς της Κυριακής με τους Αμπελόκηπους οι Παππάς, Κανούλας, Μπρατσιάνη. Γυναίκα διαιτητής. Τον Μιχάλη Γιαννακίδη απέκτησε η Ένωση, θα είναι στην αποστολή για το ματς στα Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης