• 20 Μαΐου 2024,

Ερασιτέχνης και Παλαίμαχοι τρέχουν τον ΑΟΚ στη Γ` Εθνική 11μελες συμβούλιο, κλείνει ο νέος προπονητής

 Ερασιτέχνης και Παλαίμαχοι τρέχουν τον ΑΟΚ στη Γ` Εθνική 11μελες συμβούλιο, κλείνει ο νέος προπονητής

Φαίνεται να είναι οριστικό.
Ο Ερασιτέχνης σε συνεργασία με τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ, θα τρέξουν την ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.
Μάλιστα οι κινήσεις για τον αγωνιστικό κομμάτι, έχουν ξεκινήσει. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής. Εξετάζονται αρκετές προτάσεις και δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση Καβαλιώτη προπονητή στον πάγκο της ομάδας.
Επίσης έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες, που ήταν και πέρσι στο ρόστερ του ΑΟΚ, στη Β` Εθνική. Μερικοί από αυτούς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον, να παραμείνουν και φέτος.
Ο ΑΟΚ δε θα έλεγε όχι, να κρατήσει, τον Γκαρακλίδη, τον Ντουτσαρίδης, τον Καζαντζίδη, τον Ρεβυθόπουλο και τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Ίσως και μερικούς άλλους. Ακόμη «παίζει» και η επιστροφή κάποιων παικτών, που στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Πρώτα όμως ο προπονητής και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Ο νέος προπονητής με τις εισηγήσεις του, θα χαράξει το αγωνιστικό προφίλ του ΑΟΚ της σεζόν 2014-2015. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το μεταγραφικό μπάτζετ της ομάδας.

*11μελες συμβούλιο από Ερασιτέχνη και Παλαιμάχους
Ο ΑΟΚ θα προχωρήσει με ένα 11μελες συμβούλιο, που θα το αποτελούν άτομα από τον Ερασιτέχνη και τους Παλαιμάχους. Τα ονόματα δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη.
Σίγουροι από τον Ερασιτέχνη θα είναι ο Κανάκης, ο Βακιρτζής και ο Μεταξάς. Από τους Παλαιμάχους ίσως να προέρχεται και ο νέος προπονητής της ομάδας.
Στο διοικητικό σχήμα, θα συμμετέχουν και μέλη που αυτή τη στιγμή κατέχουν θέσεις και στο διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων. Η εξεύρεση οικονομικών πόρων, θα είναι βέβαια η βασική προτεραιότητα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα παίξουν βασικό ρόλο, στο πως θα κινηθεί η ομάδα, στη νέα σεζόν. Χθες υπήρχε μεγάλη πίστη, ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και στα οικονομικά, αφού έχουν γίνει συζητήσεις με ανθρώπους που θα βοηθήσουν την όλη κατάσταση.
Δεν αποκλείουμε αυτές τις μέρες να παραχωρηθεί από κοινού συνέντευξη τύπου.

*Συσκέψεις χθες από Ερασιτέχνη και Παλαιμάχους
Χθες το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη συνεδρίασε εκτάκτως και ασχολήθηκε με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα του νέου προπονητή.
Αργότερα συναντήθηκαν και οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ, βασικά για το προγραμματισμένο τουρνουά, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκτός από αυτό συζήτησαν και τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν μετά και την «οπισθοχώρηση» των επενδυτών.
Αλλά και το ρόλο που θα αναλάβουν στον ΑΟΚ, της Γ` Εθνικής.

*Τέλος του ενδιαφέροντος από Χάρη Κολλαρά
Χθες το πρωί έγινε γνωστό ότι η πλευρά του Χάρη Κολλαρά, αποσύρει το ενδιαφέρον για τα διοικητικά του ΑΟΚ.
Βέβαια η εκδήλωση του ενδιαφέροντος δεν είχε προχωρήσει με επίσημη πρόταση, προς τον Ερασιτέχνη, όπως είχε γίνει στην περίπτωση, Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη.
Το περιβάλλον του Χάρη Κολλαρά, εξέτασε όλους τους παραμέτρους και τελικά έκρινε να μην κάνει μπάσιμο για τον ΑΟΚ, της Γ` Εθνικής. Περισσότερο απ` ότι βγήκε, προέκυψαν κάποια νομικά ζητήματα. Αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, που ανέτρεψαν το ενδιαφέρον που υπήρχε.
Έγινε μια μεγάλη σύσκεψη, το απόγευμα της Τρίτης, με συνεργάτες του Χάρη Κολλαρά και νομικούς συμβούλους.
Από εκεί και πέρα, προς το παρών δεν υπάρχει η σκέψη για ανάμειξη στα διοικητικά του ΑΟΚ.
Ενδιαφέρον ήταν και πέρασε.
Κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος των υποψηφίων επενδυτών του ΑΟΚ.
Από τον Σάββα Λαζαρίδη, τον Αντώνη Αντωνίου και τον Χάρη Κολλαρά. Αυτοί ήταν οι τοπικοί παράγοντες που ενδιαφέρθηκαν. Οι δυο πρώτοι με επίσημη πρόταση και ενώ πήραν το οκ του Ερασιτέχνη, τελικά άλλαξαν άποψη. Ορισμένα πράγματα θα μείνουν αναπάντητα.
Ενδιάμεσα ακούστηκαν πολλά ονόματα. Από τον περσινό υποψήφιο επενδυτή στον Πανσερραϊκό, κ. Καραθανάση, μέχρι επενδυτών από την Ελβετία. Τίποτα δεν «κόλλησε».
Πολλές φήμες, πολλές παρεξηγήσεις, στην ουσία δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό.
Ο ΑΟΚ προχωράει, χωρίς επενδυτή…

 

Διαβάστε επίσης