• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ 2014

Πραγματοποιείται στις 11 σήμερα το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας μεγάλο συλλαλητήριο κατά του πλωτού LNG. Αμέσως μετά την ομιλία μαθητή του Γυμνασίου Νέας Καρβάλης και την έγκριση ψηφίσματος θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης. Συμβολική μαζική είσοδο με τις βάρκες τους θα κάνουν την ώρα του συλλαλητηρίου παράκτιοι ψαράδες ενώ πλησίον της πλατείας θα βρίσκονται με τα αυτοκίνητα τους οδηγοί φορτηγών. Αύριο το πρωί η ΔΕΠΑ καλεί σε ενημέρωση στην Αθήνα το Επιμελητήριο και το ΤΕΕ ΑΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ρεβυθούσα. Σε πλήρη ετοιμότητα είναι από σήμερα το πρωί η ΔΕΗ Καβάλας προκειμένου να υλοποιήσει τις εντολές του κεντρικού διαχειριστή κι αν παραστεί ανάγκη να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας των εργαζόμενων της επιχείρησης. Αν γίνουν διακοπές ρεύματος θα είναι μετά τις 11 το πρωί. Άγνωστος ξεγέλασε ηλικιωμένη χθες το πρωί στην Καβάλα, πήρε 600 ευρώ δήθεν για την ασφάλεια του αυτοκινήτου του γιου της. 1,5 ακόμη χρόνο μπορούν να εκτελούν δρομολόγια στο Αιγαίο τα πλοία της NEL «Ταξιάρχης» και «Αqua Maria» σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου. Ως το 2016 στα δρομολόγια το πλοίο «Θεόφιλος».

Πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ακυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη επειδή δεν αφορούσαν θέματα επείγοντα και έκτακτα. Έλεγχος με τα ίδια κριτήρια και σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Καταδικάστηκε χθες στο Εφετείο Θράκης ο Γιάννης Φιλόσογλου, κινδυνεύει να χάσει την έδρα του δημοτικού συμβούλου στο νέο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Χθες το πρωί ηλικιωμένος άνδρας κινδύνευσε στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την ΒΙ.ΠΕ αφού παρασύρθηκε από τα ρεύματα. Βγήκε σώος στην ακτή με τη βοήθεια του Λιμεναρχείου. Πληρώθηκαν την εξόφληση Απριλίου χθες οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Απολυμένοι της Κόκα Κόλα ήταν χθες στην πόλη μας κι έκαναν ενημέρωση των πολιτών. Δωρεά 5.000 ευρώ έκανε στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα ο συνταξιούχος από τη Δράμα- κάτοικος Γερμανίας- Αβραάμ Μουρατίδης.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σμύρνη με αφορμή τη λήξη της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. ήταν ο Γιώργος Καλαντζής. Ο Σύλλογος Πνοή ενισχύθηκε με δωροεπιταγές από το κατάστημα Βασιλόπουλος στο Περιγιάλι. Ο Σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας «Αγία Ειρήνη» μετέχει στο σημερινό συλλαλητήριο κατά του LNG.

Συνεδρίασαν χθες βράδυ αλλά σε χωριστές διαδικασίες ο Ερασιτέχνης και οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ. Την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στοχεύει η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης