• 19 Μαΐου 2024,

Ερωτηματικό η συμμετοχή του Ζουνίνιο – Το μυαλό στον Ορφέα – Ενωση: Μπαίνει στις προπονήσεις ο Χαρισμίδης

 Ερωτηματικό η συμμετοχή του Ζουνίνιο –   Το μυαλό στον Ορφέα – Ενωση:  Μπαίνει στις προπονήσεις ο Χαρισμίδης

Χθες το πρωί επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ο Μπρατσιάνη δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους ενώ απουσίαζε ο Ζουνίνιο που είναι ερωτηματικό η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. Η πρώτη εκτίμηση τη Δευτέρα ήταν ότι υποφέρει από μυϊκή σύσπαση στον προσαγωγό.  Χθες θα επισκεπτόταν εκ νέου το γιατρό της ομάδας, που θα εξέταζε και πάλι τον παίκτη.

Ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

 

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν υπολογίζει τον Α. Παπαδόπουλο και  μάλλον τον Μπαντάνη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μπαντάνης προπονείται με τους υπόλοιπους αλλά θέλει κάποιο χρόνο μετά την υποτροπή που έπαθε στο ματς με τη Θύελλα Φιλώτα.

 

*Χρήστος Ρέμμος στους 93,7: « Δεν έδωσα δικαίωμα σε όλη μου τη ζωή»

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93, 7 ο Χρήστος Ρέμμος, για τη δικαστική περιπέτεια που είχε γύρω από την ΠΑΕ ΑΟΚ και αθωώθηκε πρόσφατα.

Είπε χαρακτηριστικά: «  Στο δικαστήριο όταν με φώναξε η κ. πρόεδρος να μιλήσω, είπα ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί αριστερά είναι τρείς δικηγόροι παλιοί μαθητές μου, που βλέπουν το δάσκαλο τους να είναι κατηγορούμενος.  Δε φταίω σε τίποτα.

Εγώ ήμουν πρόεδρος του ερασιτέχνη. Έφυγαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όταν ο Γερουλάνος μας έριξε στη Δ` Εθνική. Δεν υπήρχαν συμβόλαια, δεν υπήρχε ΠΑΕ στη Δ` Εθνική.

Στην ομάδα ήταν νέα παιδιά. Είχαν φύγει όλοι οι επαγγελματίες. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ομάδα. Όταν επανήλθε στη Β` Εθνική η ομάδα, εγώ αποχώρησα.

Δεν είχα δικαίωμα υπογραφής. Καθόλου, τίποτα. Ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενος για ένα ποσό γύρω στις 40.000 ευρώ.

40 χρόνια ήμουν στον ΑΟΚ και πριν στον Ορφέα. Επίσης στον κλασσικό αθλητισμό. Παντού πρόσφερα.

Πρόσφερα ανιδιοτελώς. Απαλλάχτηκα, δε μπορούσα να κοιμηθώ. Σε όλη τη ζωή δεν είχα δώσει δικαίωμα. Αθωώθηκα, χάρηκα και ησύχασα. Με βοήθησαν ο κ. Γραμμένος αλλά και άλλοι που με αγαπάνε. Ευχαριστώ τους πάντες».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Ρέμμος επισήμανε ότι το χρέος αυτό παραμένει και αφορά το 2011.

 

*Ενωση:  Μπαίνει στις προπονήσεις ο Χαρισμίδης

Ο Τάσος Χαρισμίδης το πιθανότερο είναι να δώσει το παρόν του, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό.

Ο Δραμινός σέντερ υποφέρει από τράβηγμα στον αγώνα με το Φίλιππο Βέροιας. Δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα ούτε την Τρίτη ενώ χθες θα συμμετείχε με χαλαρό πρόγραμμα.

Φυσικά θα είναι στην αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα οδικώς το πρωί της Παρασκευής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Ενωση θα κάνει προπόνηση σε γήπεδο της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά την εκτός έδρας νίκη στη Βέροια. Το ματς με τον Εθνικό είναι από τα πιο δύσκολα, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα στο στρατόπεδο της αντίπαλης ομάδας επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση για την αναμέτρηση με την Ενωση. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα.

Η γενική είσοδος θα είναι μόνο 5 ευρώ.

 

*Συνέντευξη Κατσαρέ στην ιστοσελίδα της ομάδας
Για το ξεκίνημα της Ε.Κ.Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του μίλησε αποκλειστικά με συνέντευξη του στο ΚΑVALA.BC o Nίκος Κατσαρές, τονίζοντας πως από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Τζήμα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς και θεωρεί πως η έδρα και η παρουσία τους κόσμου της Καβάλας, τόσο εντός, όσο και εκτός θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

-ΕΡ. Πως κρίνεις το ξεκίνημα της ομάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές;
-ΑΠ.”Παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα ανταποκριθήκαμε και κάναμε καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κρατήσει και το αήττητο, όμως πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο Ηράκλειο”.

-ΕΡ. Ποιο θεωρείς θα είναι το…μυστικό αυτής της ομάδας;
-ΑΠ. “Για να πάς καλά σε ένα πρωτάθλημα θα πρέπει να παίζεις καλά σε όλους τους τομείς, όμως θεωρώ πως η άμυνα είναι το κλειδί και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Βέροια, οπότε και περιορίσαμε τον Φίλιππο στους 20 πόντους και πήραμε με +16 τη νίκη”.

-ΕΡ. Παίζετε πάλι ένα εκτός έδρας ντέρμπι με έναν πρωτοπόρο και για 4η φορά μέσα σε έξι αγωνιστικές;
-ΑΠ. “Είπαμε το πρόγραμμα είναι δύσκολο όμως εμείς θα ήμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, θα πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό”.

-ΕΡ. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε…
-ΑΠ. “Σίγουρα και παρ΄ότι το όλο θέμα με το εάν θα παίξουμε ή όχι στην Α1 μας πήγε πίσω και μας απογοήτευσε, βρήκαμε το κουράγιο να ήμαστε έτοιμοι”.

-ΕΡ. Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι;
ΑΠ. “Ο δικός μου στόχος είναι ίδιος με την ομάδα, να παίξω με τη φανέλα της Καβάλας στην Α1. Γι’ αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα ήμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε”.
(Εκ του γραφείου Τύπου της Ε.Κ.Καβάλας)

Διαβάστε επίσης