• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Ομόφωνο ψήφισμα υιοθέτησε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ σχετικά με τα μειωμένα δρομολόγια φέρι μποτ από και προς Θάσο στη διάρκεια του Χειμώνα. Συζητήθηκε και η διακοπή λειτουργίας της σχολής βοηθών νοσοκόμων του Νοσοκομείου, δηλώθηκε η αντίθεση του συμβουλίου σε αυτή την εξέλιξη. Το πρόβλημα του δρόμου των Μαριών θα συζητηθεί το μεσημέρι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θάσου. Αύριο το δημοτικό συμβούλιο Θάσου συνεδριάζει πάλι, αυτή τη φορά για τον προϋπολογισμό του 2015. Ερώτηση για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης φυσικού αερίου στη ΒΦΛ θα καταθέσει μάλλον σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η Σοφία Φιλιππίδου εξελέγη πάλι πρόεδρος της ΕΛΜΕ. Στις χθεσινές εκλογές των εφοριακών υπαλλήλων Καβάλας Δράμας πρώτευσε η παράταξη Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών που εξασφάλισε 5 στις 7 έδρες. Μαθητές- γονείς- καθηγητές του 2ου Γυμνασίου επισκέφθηκαν χθες τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου επέδωσαν ψήφισμα κατά του νέου λυκείου. Αύριο βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαθητών στη πλατεία Καπνεργάτη. Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε κάτοικο του Παληού επειδή είχε το σκύλο του σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία λούνα πάρκ στη πλατεία Ελευθερίας τη περίοδο των εορτών απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας απέρριψε το αίτημα της NEL να δρομολογήσει χωρίς επιδότηση στο Βόρειο Αιγαίο το πλοίο «Μυτιλήνη». Ο Παναγιώτης Αρσονιάδης έδωσε χθες οδηγίες σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που αμφισβητούν δικαστικά το χρέος τους προς το ταμείο προκειμένου να γλιτώσουν τις πιέσεις του ΚΕΑΟ, να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων. 15 Νοεμβρίου με 15 Δεκεμβρίου η κτηνιατρική υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας θα κάνει την ετήσια απογραφή του ζωϊκού κεφαλαίου. Σήμερα θα πληρωθούν τα επιδόματα της Πρόνοιας στους δικαιούχους όλου του νομού. Ειδική άδεια χορήγησε το δασαρχείο Καβάλας σε 22 συνταξιούχους του ΟΓΑ να μαζέψουν ξύλα από περιοχή κοντά στη κατοικία τους στο Κοκκινόχωμα.

Από σήμερα ισχύει η προκήρυξη του δημοτικού ωδείου για τη πρόσληψη 36 καθηγητών κι ενός καλλιτεχνικού διευθυντή. Για το κοινωνικό φαρμακείο ιατρείο μίλησαν χθες σε εκδήλωση στη Δ. Καπναποθήκη ο Ξενοφώντας Κροκίδης, η Άννα Γιοβανιού, η Σίσυ Ρακιτζή. Εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών ετοιμάζει και ο Δήμος Παγγαίου.

Όλα τα θέματα του ΑΟΚ συζητήθηκαν χθες βράδυ σε συνάντηση της Λέσχης Φιλάθλων με τη διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Δεν ξεκαθάρισε το θέμα της συμμετοχής στο ματς της Κυριακής του Ζουνίνιο. Ξεπερνά τον τραυματισμό του για να παίξει μεθαύριο στο ματς με τον Εθνικό ο Χαρισμίδης της Ένωσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης