Ερωτηματολόγιο συλλόγου επαγγελματιών Ποτού – Θεολόγου

 Ερωτηματολόγιο συλλόγου επαγγελματιών Ποτού – Θεολόγου

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε εκλογική γενική συνέλευση ο σύλλογος επαγγελματιών Θεολόγου που περιλαμβάνει και τους επαγγελματίες καταστηματάρχες του Ποτού. Το όνομα του συλλόγου «Δράση». Ο σύλλογος με τη νέα του διοίκηση, προχώρησε στη σύνταξη ερωτηματολογίου το οποίο απευθύνει στα μέλη του.

Το ερωτηματολόγιο είναι εργαλείο μίας συλλογικότερης προσπάθειας διεκδίκησης και έργων και δράσεων με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την αναβάθμιση του φυσικού και κτισμένου περιβάλλοντος στην περιοχή. Τα μέλη του συλλόγου ρωτούνται εάν είναι ικανοποιημένα από το επίπεδο της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Εάν θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης ή αυτή έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Με το ίδιο ερωτηματολόγιο οι επαγγελματίες του Θεολόγου και του Ποτού καλούνται να ιεραρχήσουν με βάση το βαθμό σπουδαιότητάς τους και συνδρομής τους στην ανάπτυξη μιας περιοχής, έργα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, το ρυμοτομικό σχέδιο, το σχέδιο τουριστικής προβολής, οι αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, χώροι στάθμευσης, αναβάθμιση λιμένα για την προσέγγιση σκαφών αναψυχής.

Ρωτούνται επίσης για τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής και τις προτάσεις τους. Τέλος το ερωτηματολόγιο ζητά απ΄ αυτούς που συμμετέχουν στη διαδικασία προτάσεις για το πώς θα πρέπει να διεκδικηθούν τα αιτήματα του συλλόγου. Είτε μέσω του τοπικού συμβουλίου και του τοπικού συλλόγου, είτε μέσω δημοσιεύσεων στα μέσα ενημέρωσης.

 

 

Διαβάστε επίσης