Το γνωρίσαμε ως Κολόμπους

 Το γνωρίσαμε ως Κολόμπους

Καταπλέει το μεσημέρι στο λιμάνι της Καβάλας ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το «Αμβούργο». Μόνο που στην πραγματικότητα είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που το γνωρίσαμε με διαφορετικό όνομα, διαφορετική πλοιοκτήτρια εταιρία, τα προηγούμενα χρόνια.

Το κρουαζιερόπλοιο που έρχεται σήμερα δεν είναι παρά το γνωστό μας από προηγούμενες αφίξεις στην Καβάλα, κρουαζιερόπλοιο «Κολομπους».

Ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε στη Γερμανία το 1997. Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 400 άτομα, πλην όμως οι επιβάτες του σήμερα είναι λιγότεροι, ενώ ένας από τους προηγούμενους ελληνικούς προορισμούς του ήταν το λιμάνι της Κέρκυρας.

Τα κρουαζιερόπλοια αν και φτάνουμε στο Νοέμβριο συνεχίζουν να έρχονται σε δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Ρόδος. Προχθές κατέπλευσε κρουαζιερόπλοιο που μετέφερε 3000 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του ήταν 1500 άντρες και γυναίκες.

Τα πράγματα με το κρουαζιερόπλοιο «Αμβούργο» που έρχεται για λίγη ώρα σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα στην Καβάλα είναι πιο απλά. Μεταφέρει συγκεκριμένα 210 επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι γερμανοί. Το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου αριθμεί 165 άτομα. Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου είναι γερμανός.

Το κρουαζιερόπλοιο θα το υποδεχτούν στο λιμάνι της Καβάλας εκπρόσωποι της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης