• 8 Μαΐου 2024,

Εσύ Λουμπούρ και εγώ Θασοπούλ …

 Εσύ Λουμπούρ και εγώ Θασοπούλ …

Χριστούγεννα στον τόπο της ζωής μας που λέει και ο Μάκης  και πρωτοχρονιά στην Κουάλα Λουμπούρ παρέα με τον Λιάπη που δεν τον αγγίζει τίποτα.

Στην Ελλάδα έχει γίνει ανέκδοτο η ξευτίλα του και αυτός σα να μην τρέχει τίποτα στην Κουάλα Λουμπούρ παίρνει τα μπάνια του και τρώει τα παγωτά του σε χλειδάτα ξενοδοχεία.

Εγώ αν ήμουνα στην θέση του θα εξέταζα το ενδεχόμενο να μείνω στην Κουάλα Λουμπούρ για πάντα ή για μερικά χρόνια αφού στην Ελλάδα το κλίμα είναι ακόμα βαρύ.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να χάσεις την αξιοπρέπεια και το κιμπαριλίκι σου.

Δεν είναι τίποτα το να χάσεις λεφτά μπροστά σε όλα αυτά που έχασε ο Λιάπης μέσα σε λίγα λεπτά.

Τον σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο και διαπίστωσαν όχι μόνο οι αστυνομικοί που του κάνανε τον έλεγχο αλλα ολόκληρη η Ελλάδα πόσο ξευτίλας μπορεί να υπάρξει ένας άνθρωπος.

Η πλαστή πινακίδα θα κυνηγάει συνέχεια απο εδώ και στο εξής τον πρώην υπουργό που για να γλυτώσει θα πρέπει να πάθουν όλοι οι έλληνες αλτσχάϊμερ.

Δεν θα γινόταν και τίποτα αν το συλαμβάνανε χωρίς δίπλωμα ή αν περνούσε απλά ένα κόκκινο φανάρι.

Αλλα οχι να κυκλοφορείς το πολυτελές τζιπάκι σου με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο.

Δηλαδή αν εσύ που πηγαίνεις για διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ για διακοπές βάζεις πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο σου ο έλληνας ο μερομαματιάρης που πεθαίνει κάθε μέρα στην χώρα αυτή της κρίσης τι πρέπει να κάνει ;

 Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε για τα Χριστούγεννα του 2013 και την πρώτη του νέου έτους που ακολουθεί στα καπάκια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός τα επόμενα 24άωρα με χαμηλές θερμοκρασίες αλλα και ήλιο , με δόντια , άλλα ήλιο !

Μεγάλη ιστορία ο ήλιος αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Χιόνια όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν θα δούμε στην Καβάλα απο τις 10 του Γενάρη και μετά.

Μετά τις Αλκυονίδες μέρες στα καπάκια θα μας έρθει και το χιόνι.

Η κυβερνητική συνεργασία πέρασε ένα δύσκολο κάβο με την ψήφιση δύο πολύ δύσκολων νομοσχεδίων που οδηγήσανε την συγκυβέρνηση σε οριακή πλειοψηφία.

Καταλαβαίνετε οτι την επόμενη φορά ο Αντωνάκης θα καεί και ο Αλεξάκης θα ξεπροβάλει πίσω απο τις λέξεις.

Τα τελευταία δύο αυτά νομοσχέδια τεντώσανε την πλειοψηφία της κυβέρνησης συνεργασίας που θα πρέπει απο εδώ και στο εξής να παίζει συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Σαμαράς σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κοιτάξει μετά τις γιορτές να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία με ένα κάλεσμα σε πρώην κυβερνητικούς αλλα είναι δύσκολο να πετύχει κάτι αφού όλοι αυτοί που φύγανε για συγκεκριμένούς λόγους που ισχύουν ακόμα και σήμερα.

Μπορεί ο Σαμαράς να διαμηνύει απο το Μαξίμου οτι η κυβέρνηση είναι ισχυρή αλλα μόνο ο ίδιος ξέρει σε τι δύσκολη φάση μπαίνει η συγκηβέρνηση που με 153 δεν μπορεί να πάει μακριά.

Την άλλη μόδα της εποχής την μάθατε ;

Σε ορισμένες επιχειρήσεις οι εργοδότες αντί δώρου πληρώσανε σε είδος.

Πετρέλαιο κατα προτίμηση.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια καλούμαστε και ζούμε καταστάσεις που είναι πρωτόγνορες.

Δεν ξέρω αν μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει και περνάμε θα μείνει κανείς όρθιος για να χαρεί (;) την ανάκαμψη και την έξοδο απο το τούνελ της κρίσης ;

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

Καλή αντάμωση άυριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης