• 1 Μαΐου 2024,

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τη λαϊκή αγορά

 Ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τη λαϊκή αγορά

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας αναρτήθηκε χθες ηλεκτρονική διαδικασία δημοσκόπησης – συμπλήρωσης ερωτηματολογίων με θέμα τη λαϊκή αγορά. Ο κάθε πολίτης καλείται να απαντήσει σε 21 ερωτήσεις, η κυριότερη των οποίων είναι η εξής: Στα πλαίσια κατασκευής των έργων, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου 6 μήνες, κατατάξτε με φθίνουσα σειρά προτίμησης το χώρο μεταγκατάστασης της λαικής (σύρετε προς τα πάνω την προτιμότερη και συνεχίστε σε φθίνουσα σειρά).

Ως εναλλακτικές λύσεις προτείνονται ο Άγιος Νικόλαος, ο Βύρωνας, το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, μπροστά από τις παραλιακές καφετέριες, το πάρκο ή κάποιο άλλο σημείο. Σε άλλη ερώτηση ο κάθε πολίτης πρέπει να απαντήσει αν η μεταφορά της λαϊκής θα είναι μόνιμη ή προσωρινή.

Εισαγωγικά ο Δήμος Καβάλας γνωστοποιεί στους πολίτες τα ακόλουθα: Στο πλαίσιο αναβάθμισης της Οδού Ερυθρού Σταυρού, ο Δήμος Καβάλας θα πραγματοποιήσει εργασίες που θα επεκταθούν και στο χώρο της λαϊκής αγοράς (χώρος υπαίθριου Parking). Το ΤΕΕ-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το δήμο, στα πλαίσια της διερεύνησης εναλλακτικών περιοχών προσωρινής ή/και μόνιμης μετεγκατάστασης της Λαϊκής Αγοράς της πόλης κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων εργασιών, προχωρά στη συλλογή ερωτηματολογίων ώστε να καταγραφεί και η άποψη της Τοπικής κοινωνίας, των τοπικών φορέων αλλά και όλων των εμπλεκόμενων μερών.

 

 

Διαβάστε επίσης