• 19 Μαΐου 2024,

Η αντιδήμαρχος αποφάσισε ξεκούραση!

 Η αντιδήμαρχος αποφάσισε ξεκούραση!

Οι πληροφορίες προκύπτουν τώρα με καθυστέρηση είναι αλήθεια. Σύμφωνα με αυτές η αντιδήμαρχος καθαριότητας Κορίνα Χιώτη Πρασσά πήγε την Παρασκευή και μίλησε στους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Τους μίλησε για ξεκούραση, για ανάπαυλα, λέγοντάς τους ότι τη Δευτέρα – εορτή του Αγίου Πνεύματος – δεν θα εργαστούν. Μετά την ομιλία της ήταν οριστική η εξέλιξη που ήδη γνωστοποιήθηκε, δηλαδή τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος υπολειτούργησε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί υπάλληλοι δεν δέχθηκαν την πρόταση της αντιδημάρχου παρά το ότι προέβλεπε ξεκούραση, σημειώνοντας ότι  τα σκουπίδια που θα συγκεντρώνονταν και δε θα μαζεύονταν τη Δευτέρα δημιουργούσαν πρόσθετες υποχρεώσεις για τις υπόλοιπες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας.

Πρέπει στο σημείο αυτό να συμπληρώσουμε ότι, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, ειδικότερα η αποκομιδή των απορριμμάτων το Σάββατο και την Κυριακή γίνεται ουσιαστικά περιορισμένα μόνο σε κεντρικά σημεία. Τη Δευτέρα λόγω της απόφασης της αντιδημάρχου ότι το προσωπικό να ξεκουραστεί, βγήκε ένα και μοναδικό απορριμματοφόρο που μάζεψε τα σκουπίδια μόνο από το κέντρο της πόλης.

Η κα Κορίνα Χιώτη Πρσσά υποστήριξε επιχειρηματολογώντας ότι ίδια ξεκούραση είχε αποφασιστεί για όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας, τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Π)άντως υπό κανονικές συνθήκες την περασμένη Δευτέρα επρόκειτο να κινηθούν τρία απορριμματοφόρα στις δυτικές συνοικίες της πόλης, κάτι που τελικά δεν έγινε με την προαναφερθείσα απόφαση της κας αντιδημάρχου με την οποία φέρονται να διεφώνησαν άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες της καθαριότητας.

Διαβάστε επίσης