• 2 Μαΐου 2024,

Η αριστερή πλατφόρα και οι δαίμονες …

 Η αριστερή πλατφόρα και οι δαίμονες …

Τα στελέχη της αριστερής πλατφόρμας με Στρατούλη και Λαφαζάνη στην πρώτη γραμμή δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα και στέλνουν μήνυμα στον ΤΣΙΠΡΑ για παρένθεση ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ με οτι αυτό συνεπάγεται.

Πλέον οι μάσκες έχουν πέσει και η αριστερή πλατφόρμα είναι πλέον ξεκάθαρα η πλατφόρμα της δραχμής και της χρεοκοπίας που θέλει πάση θυσία να ρίξει την κυβέρνηση του Τσίπρα να ματαιώσει το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και να στείλει την χώρα στην δραχμή με οποιεσδήποτε συνέπειες.

Οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα και πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνοι για την χώρα.

Θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης αγνοώντας σκόπιμα τις τραγικές συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας.

Θέλουν την Ελλάδα Νικαράγουα και θα πρέπει ο Τσίπρας να τελειώνει οριστικά μαζί τους.

Οι θέσεις τους είναι ακραίες και θέτουν σε κίνδυνο την χώρα που αν ακολουθήσει τον δρόμο που θέλουν θα διαλυθεί σε πρώτη φάση και θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη σε δεύτερη.

Ζούνε με δαίμονες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι πολύ λίγοι.

Ο λαός στις επόμενες εκλογές , όποτε και αν γίνουν αυτές, θα τους στείλει στο σπίτι τους και θα δώσει στον Τσίπρα την δύναμη και  την πλειοψηφική να κυβερνήσει την χώρα χωρίς αυτά τα βαρίδια.

Πατάνε στο γεγονός οτι αυτή την περίοδο την δύσκολη για την χώρα δεν μας παίρνει για εκλογές και προσπαθούν εκ νέου να παραπλανήσουν τον λαό.

Γιατί δεν λένε οτι την επιλογή του GREXIT που υποστηρίζουν και θέλουν για την χώρα συντασσόμενοι στην γραμμή Σόϊμπλε θα συνοδευόταν απο ένα επίσης ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ δάνειο 50 δις ;

Και 50 δις δάνειο και δραχμή και λιτότητα  και πείνα και εξαθλίωση.

Αυτό είναι το σχέδιο της αριστερής πλατφόρμας.

Αυτό το σχέδιο θα μαυρίσουν οι έλληνες πολίτες όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Με Λαφαζάνη και Στρατούλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμα στο 5%.

Ο Τσίπρας απογείωσε τα ποσοστά του κόμματος και έφερε την αριστερά στην κυβέρνηση.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν θέλουν να την δούνε οι της αριστερής πλατφόρμας.

Πάντως απο την σημερινή ψηφοφορία έχουν αποσυρθεί για αργότερα τα νομοσχέδια για την φορολόγηση των αγροτών και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

Αυτό έγινε γιατί υπήρχε περίπτωση να μην τα ψηφίσουν ούτε οι της Νέας Δημοκρτατίας αύτε του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το Μαξίμου οι ρυθμίσεις για πρόωρες και αγρότες θα πάνε για ψήφιση αρχές Αυγούστου.

Αυτό που προέχει για την χώρα αυτή την στιγμή είναι επιστρέψει στην ομαλότητα και στην κανονικότητα.

Τα capital controls δεν συνιστούν ούτε ομαλότητα ,ούτε κανονικότητα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα έχει δοκιμαστεί πάρα πολύ και θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε η χώρα να ηρεμήσει και να λειτουργήσει όσο αυτό είναι δυνατόν σε ένα ήρεμο περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας.

Βέβαια αυτή την συγκεκριμένη περίοδο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε εκός απο τους δύσκολους φόρους που φέρνει το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την αφόρητη ζέστη αφού πλέον στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη ζούμε το πρώτο κύμα καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά ποσοστά υγρασίας που κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η χώρα αν διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο της τεχνητής αλλά πολύ περισσότερο και ουσιαστικής χρεοκοπίας υπάρχουν πολλοί που αναλύουν το σχέδιο Τσίπρα που δεν βγήκε και έτσι φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε στην κυριολεξία για συμφωνία – σωτηρία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό τον σχεδιασμό η κυβέρνηση του Τσίπρα είχε εξασφαλίσει ένα δάνειο 10 δις δολλάρια απο Ρωσία που όμως δεν ήρθανε ποτέ.

Ο Πούτιν , όπως και οι Κινέζοι , μας γυρίσανε την πλάτη και μας στείλανε πίσω να τα βρούμε με τους εταίρους υπογράφοντας με καθυστέρηση την οποιαδήποτε συμφωνία θα μας προσφέρανε.

Κοινώς δηλαδή σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα τον Τσίπρα τον πουλήσανε οι εναλλακτικές που είχανε προτείνει οι της αριστερής πλατφόρμας που παρά το πούλημα επιμένανε να μην αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός που είχε ώς κατάληξη το GREXIT και την δραχμή.

Για τον λόγο αυτό όταν ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα της βουλής και απευθυνόμενος στους συντρόφους της αριστερής πλατφόρμας τους προκαλεί να του δώσουν μια εναλλακτική κάνουν απο κάτω τα παγόνια.

Κάνουν τα παγόνια γιατί πολύ απλά οι εναλλακτικές επιλογές δεν υπάρχουν και ο δρόμος του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ είναι μονόδρομος.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης