Η γυναίκα ξεχωρίζει και απο το περπάτημα της

 Η γυναίκα ξεχωρίζει και απο το περπάτημα της

Να ξέρετε αγαπητοί αναγνώστες οτι μια γυναίκα ξεχωρίζει όχι μόνο απο το ντύσιμο και το γούστο της αλλα και απο το περπάτημα της.

Επειδή είναι καλοκαίρι και στις παραλίες βλέπουμε καθημερινά ένα σωρό γυναίκες να ξέρετε, αν δεν το έχετε καταλάβει, οτι μια γυναίκα ξεχωρίζει κυρίως απο το περπάτημα της.

Το τέμπο και τον ρυθμό της.

Υπάρχουν γυναίκες που περπάτανε λες και πατάνε σταφύλια και υπάρχουν γυναίκες που περπατάνε και πετάνε σαν πεταλουδίτσες.

Για παράδειγμα η κοπέλα της σημερινής μας φώτο φαίνεται οτι έχει τον βηματισμό ελαφιού.

Ανάλαφρη , αεράτη με αυτοπεποίθηση.

Περπατάει λές και πάει να πάρει την κούπα του πρωταθλητή του τσάμπιονς λίνγκ.

Ο Ρονάλντο της παραλίας.

Υπάρχει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς που γίνονται πλέον στα ελληνικά υποργεία μετά απο πρόσκληση των υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης που μέσα σε όλα θυμούνται να παίζουν και το επικοινωνιακό παιχνίδι για τον τρόπο με τον οποίο ΄γίνονται πλέον οι έλεγχοι.

Εδώ που φτάσαμε δεν έχουν αγαπητοί μου αναγνώστες καμμία σημασία όλα αυτά αρκεί να πάμε γρήγορα σε συμφωνία προκειμένου να το μαζέψουμε το πράμα και να περιορίσουμε την ζημιά που έχει γίνει.

Ένας φίλος προχθές μου είπε : “Κρίμα γιατί με όλα αυτά γυρίσαμε πίσω στο 2010 πετώντας 4 γεμάτα χρόνια βαθειάς κρίσης και σκληρής λιτότητας.”

Δεν έχει άδικο.

Τα 4 προηογύμενα χρόνια που πέρασαν με αίμα , δάκρυα και ιδρώτα απο την πλεύρά των φορολογούμενων πολιτών έχουν σβήσει απο τον χάρτη και έχουν εξαφανιστεί λές και δεν υπήρχανε ποτέ.

Οτι μαζέψαμε τα προηγούμενα χρόνια το σκορπίσαμε στους τσαμπουκάδες του Βαρουφάκη που πληρώσαμε και συνεχίζουμε να πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Αυτο είναι που λέμε οτι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα.

Έχετε ακούσει τους τελευταίους αυτούς μήνες του πραγματικού μακελειού να μιλάει κανείς απο την ελληνική κυβέρνηση για τα προηγούμενα 5 χρόνια θυσιών του ελληνικού λαού που ήταν η ΄σημαία της συγκυβέρνηδης Σαμαρά – Βενιζέλου ;

Γιατί θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να κρίνουμε σωστά.

Ο Σαμαράς μπορεί να ήταν ο εύκολος αντίπαλος των δανειστών και ο Βενιζέλος ο εμπνευστής του χειρότερου χαρατσιού που εν συνεχεία ονομάστηκε ΕΝΦΙΑ αλλα τον τελευταίο χρόνο της διακυβέρνησης τους είχε μπεί το νερό στο αυλάκι και υπήρχε μια πορεία προς την έξοδο έστω και προβληματική.

Ο Τσίπρας ήρθε στην κυβνέρνηση για κόψει κάποια μέτρα αυτής της πορείας και να την κοντύνει αλλα αντί αυτού πρόσθεσε άλλα τρία χρόνια.

Τρία ακόμα δύσκολα χρόνια ανηφόρας λες και μηδένισε το κοντέρ και γυρίσαμε πίσω στην αφετερία της κούρσας.

Όπως και στην MONOPOLY το παιχνίδι που μπορεί να χάσεις και την σειρά αλλα και να επιστρέψεις πίσω στην αφετερία.

Το μόνο που κέρδισε ο Τσίπρας,  και είναι όντως σοβαρή η κατάκτηση  αναμφισβήτητα είναι η μείωση του χρέους που πλέον έχει πέσει στο τραπέζι και θα γίνει αργά ή γρήγορα  αφού όλοι συμφωνούν οτι αλλιώς δεν βγαίνει.

Τόσο ξύλο και τόσο αίμα για μια απόλυτα κατανοητή ανάγκη μείωσης του ελληνικού χρέους ;

Διότι αγαπητοί αναγνώστες της στήλης μας σημασία δεν έχει μόνο τι ζητάς αλλα και πως το ζητάς.

Όσο αφορά το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το ελληνικό που άνοιξε προχθές αποδείχθηκε οτι έπρεπε να το κρατήαουμε άλλη μια εβδομάδα κλειστό αφού αυτό που ζούμε απο την Δευτέρα δεν είναι Χρηματιστήριο αλλα ΧΑΣΑΠΙΚΟ.

Η μια μετά την άλλη οι τραπεζικές μετοχές στον πάγκο του χασάπη.

Τον ψιλοκομμένο τον ΠΑΤΣΑ τον έχετε υπόψη σας ;

Εγώ πάντως αν είχα την δυνατότητα το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το ελληνικό θα το άνοιγα μετά τις 15 Αυγούστου για να μην σας πω 20 του μήνα.

Θα περίμενα να υπογραφεί η συμφωνία και εν συνεχεία θα άναβα το πράσινο φως για να ανοίξει το Χρηματιστήριο το οποίο θα ματώνει καθημερινά μέχρι να υπογραφεί η συμφωνία με τους δανειστές.

Για τους λόγους αυτούς και πολλούς άλλους ο Τσίπρας βιάζεται να υπογράψει.

Θα υπογράψει μέσα στον Αύγουστο και μέσα στον Σεπτέμβριο με συνοπτικές διαδικασίες θα πάει σε εκλογές.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι , ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει αλλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή και πίστη.

Οσοι φεύγετε για διακοπές καλά να περάσετε και όσοι επιστρέψατε καλή προσαρμογή.

Αυτά και γειά σας …

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης