• 6 Μαΐου 2024,

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ τίμησε τους εθελοντές της

 Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ τίμησε τους εθελοντές της

Θερμές ευχαριστίες απεύθυναν οι υπεύθυνοι της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ και η διοίκηση του δήμου Καβάλας προς τους εθελοντές, οι οποίοι στήριξαν φέτος την άψογη διοργάνωση των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ της πόλης. Το βράδυ της Δευτέρας παρατέθηκε δείπνο προς τιμή των εθελοντών στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου των Φιλίππων και συγκεκριμένα στο αναψυκτήριο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Εκεί συναντήθηκαν ύστερα από αρκετές ημέρες όλοι όσοι κοπίασαν και υλοποίησαν το φετινό πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που για πρώτη φορά ως «ομπρέλα» συμπεριέλαβε τρεις επιμέρους θεσμούς κι εξελίχθηκε στη Νέα Καρβάλη, στην Καβάλα και στους Φιλίππους.

Οι εθελοντές δέχθηκαν τις προσωπικές ευχαριστίες του Δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, τον οποίον και άκουσαν να τους μιλά για την πολύτιμη συνεισφορά τους αλλά και τις σημαντικές αξίες του εθελοντισμού. Επίσης, παρέλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους από τα χέρια των αντιδημάρχων Θοδώρας Βαβαλέσκου, Θόδωρου Μουριάδη, Θόδωρου Παπαδόπουλου, Χριστόδουλου Μιχαλάκη και του προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ Στέλιου Σχοινάκη.

Μάλιστα οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τον καβαλιώτη πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και τέως πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος βρισκόταν ιδιωτικά στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, λόγω της μακράς φιλίας του με τον ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου και πρώην συμπαίκτη του ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Το κλείσιμο της βραδιάς επεφύλαξε και μία έκπληξη για τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή. Στις 12:00 τα μεσάνυχτα, ώρα που σήμανε την έναρξη της γενέθλιας 21ης Αυγούστου, άκουσε από τους εθελοντές τις παραδοσιακές μελωδικές ευχές για χρόνια πολλά κι έσβησε το «δροσερό» κεράκι που του επεφύλαξε και φέτος το καλοκαίρι ο Λάκης Χατζηαποστολίδης. Πρόκειται για μία διαδικασία που τείνει να γίνει «θεσμός», αφού λόγω εξέλιξης του Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου τέτοια εποχή ο Δήμαρχος και η σύζυγός του βρίσκονται τακτικότατα στο αρχαίο θέατρο και στον περιβάλλοντα χώρο του αναψυκτηρίου.

Διαβάστε επίσης