• 29 Απριλίου 2024,

Η διοίκηση παίζει… μπάλα – Πληρωμές και μεταγραφές στο επίκεντρο

 Η διοίκηση παίζει… μπάλα – Πληρωμές και μεταγραφές στο επίκεντρο

Ο ΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ξεχάσει το παιχνίδι με τη Λάρισα και να κοιτάξει την επόμενη μέρα που είναι δύσκολη. Είναι εβδομάδα που πρέπει πάλι να παίξει… μπάλα η διοίκηση.

Οι παίκτες περιμένουν υπομονετικά να πληρωθούν ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, τα πάντα θα κριθούν από το οικονομικό.

Στις προθέσεις υπάρχει να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Ο ΑΟΚ κοιτάζει την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Το θέμα είναι ότι για να προχωρήσει η μεταγραφή, πρέπει να υπάρχουν χρήματα στο ταμείο. Σαφώς μια πολύ καλή είδηση είναι η επιστροφή του Μοκάκε, αφού στον άξονα μπορεί να δώσει λύσεις με την ποιότητα που διαθέτει. Εκεί οπότε ο ΑΟΚ δε θα χρειαστεί μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι χρειάζεται έναν αμυντικό μέσο που να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

*Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου μετά το ματς με Λάρισα

Ο προπονητής του ΑΟΚ φάνηκε δυσαρεστημένος από την αγωνιστική παρουσία κάποιων παικτών στο ματς με τη Λάρισα. Επίσης και πάλι μίλησε για πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι. Παίζαμε αμυντικά και μέχρι να κάνει το δοκάρι η ΑΕΛ δεν κινδυνέψαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η άμυνα αλλά και η επίθεση και να κρατήσεις την μπάλα κάτι που δεν κάναμε. Έτσι με την πίεση που μας άσκησε η ΑΕΛ ήταν αναμενόμενο να φάμε το γκολ. Χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση στον επιθετικό τομέα. Σίγουρα οι παίκτες ήταν κουρασμένοι λόγω του αγώνα Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να πω ότι κάποιοι παίκτες που μπαίνουν μέσα για να βοηθήσουν θα πρέπει να παίρνουν παράδειγμα από παίκτες όπως π.χ. ο Γελαδάρης και όχι να μπαίνουν μέσα και να περπατάνε. Περισσότερο μιλάνε κάποιοι παρά κοιτάνε να παίζουν μπάλα. Η νίκη της ΑΕΛ ήταν απόλυτα δίκαιη».

*Προπονήθηκαν χθες το πρωί

Οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το πρωί. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη Λάρισα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλιθέα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπολογίζει τον Μαραγκό και τον Πλιάγκα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Επίσης τον Μοκάκε αλλά και τον Ουσμάν Μπάρι που θα βγει το δελτίο του από την ΕΠΟ.

Ο Μοκάκε έκανε την εμφάνιση του στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Σίγουρα όμως με την Καλλιθέα η συμμετοχή του κρίνεται αναγκαία.

Ο Ουσμάν τελικά δεν ήταν στην αποστολή, αφού δεν πρόλαβε ο ΑΟΚ να παραλάβει το δελτίο του. Με την Καλλιθέα, ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί με μια διαφορετική ενδεκάδα.

*Δεν αντέχει 3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα

Φάνηκε και μέσα στη Λάρισα, ότι ο ΑΟΚ δε μπορεί να αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η κούραση από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φάνηκε στην επανάληψη. Ο ΑΟΚ δε μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κάπου κλάταρε. Είναι λογικό ότι μια ομάδα με 15- 20 μέρες προετοιμασία να μην αντέχει. Δεν υπάρχουν οι αντοχές. Επίσης δεν υπάρχουν οι λύσεις στον πάγκο. Πόσο μάλιστα όταν έλειπαν 2 παίκτες με κίτρινες κάρτες αλλά και ο Μοκάκε.

Ο ΑΟΚ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Είναι πολύ δύσκολο.

 

Διαβάστε επίσης