Η δυνατή παρουσία δίπλα στον Άδωνι

 Η δυνατή παρουσία δίπλα στον Άδωνι

Αν η εκλογή του επόμενου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας γινόταν με βάση τις συζύγους των 4 υποψηφίων ο Άδωνις θα έκοβε το νήμα πρώτος και με διαφορά.

Η Μανωλίδου είναι μακράν η καλύτερη υποψήφια πρώτη κυρία στην Νέα Δημοκρατία και προχθές κατά την διάρκεια την επίσκεψης του συζύγου της στην Καβάλα έκλεψε την παράσταση.

Είναι γυναίκα με δυνατή παρουσία και όταν είναι δίπλα στον Άδωνι του δίνει πόντους.

Καλά κάνει και έχει επιλέξει να είναι μαζί του σε όλη την προεκλογική του περιοδεία.

Αν και μάνα τεσσάρων τέκνων παρόλα αυτά ξέρει  τον τρόπο με τον οποίο΄πρέπει να σταθεί στον άντρα της που βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

Μετράει βέβαια πολύ και το γεγονός οτι η Μανωλίδου είναι και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο.

Ξέρετε πολλοί κατέβηκαν προχθές κάτω να υποδεχθούν τον Άδωνι μόνο και μόνο για χάρη της γυναίκας του και νομίζω οτι πραγματικά άξιζε τον κόπο.

Τώρα για το αν φτάνει αυτή η δυνατή παρουσία να κάνει τον Άδωνι επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αυτό θα φανεί σε μερικές εβδομάδες Πάντως όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της εκλογής τόσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και είναι πολύ πιθανό να έχουμε και τηλεμαχία μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων λες και δεν διεκδικούν την αρχηγία στο ίδιο κόμμα.

Η διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών είναι μια λάθος κίνηση που αν τελικά γίνει θα αφήσει ανοιχτές πληγές και την επόμενη μέρα της εκλογής.

Οι πιο ψύχραιμοι μέσα στο κόμμα που έχουν καθαρό μυαλό θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους και να τους επαναφέρουν όλους στην τάξη.

Ο Άδωνις για πολλούς είναι ένας συμπαθής πολιτικός που έχει δίπλα του μια γυναίκα εκρηκτική απο όλες τις πλευρές και μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας που στην μετα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ εποχή θα πρέπει να βρεί και πάλι τον ρόλο της.

Ο Μοσκοβισί έρχεται στην Ελλάδα για να προετοιμάσει το δεύτερο κύμα των προαπαιτούμενων που πρέπει να ψηφιστούν απο το ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να ξεκλειδώσει η  εκκίνηση της επίσημης αξιολόηγησης απο την τρόϊκα που θα μας οδηγήσει και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλα και στην επίσημη έναρξη των συζητήσεων για την μείωση του ελληνικού χρέους που για πολλούς έχει ήδη αποφασισθεί απο την Ευρώπη που θα ψάξει να βρεί όμως τον πιο ανώδυνο τρόπο για τους εταίρους.

Πάντως φαίνεται οτι αυτή την φορά επειδή και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές είναι αποφασισμένες θα έχουμε αποτελέσματα γρήγορα και είναι πολύ πιθανό τα επόμενα τρία χρόνια να είναι και τα τελευταία ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ χρόνια αφού η δουλειά θα έχει γίνει.

Η γνωστή λακούβα στο δρόμο του Παληού λίγα μέτρα μετά το σούπερ μάρκετ του ΜΙΛΤΟΥ μετά απο κάθε βροχή μετατρέπεται σε χαράκωμα πολέμου αλλά σχεδόν πάντα είναι άμεση και η επέμβαση του Δήμου που φροντίζει να την μπαζώνει με χώμα περιορίζοντας το κακό.

Βέβαια το μπάζωμα μετά απο κάθε νεροποντή δεν είναι λύση και όπως είχε γράψει και παλαιότερα θα πρέπει κάποια στιγμή να πέστει άσφαλτο για να τελειώνουμε οριστικά με αυτήν τη ιστορία.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και ετοιμαζόμαστε για την παρέλαση της 28ης του Οκτώβρη που φαίνεται οτι θα γίνει με καλές καιρικές ΄συνθήκες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός το δεύτερο 15νθήερο θα είναι καλός , Φθνιπωρινός χωρίς φαινόμενα και με θερμοκρασίες πολυ νορμάλ για την εποχή.

Όλοι κοντά στον ΑΟΚ τώρα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

Δεν σημαίνει οτι επειδή χάσαμε απο τον ΑΡΗ χάσαμε και όλες τις ελπίδες μας για άνοδο.

Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία.

Ειμαστε ρεαλιστές αλλα δεν τα παρατάμε.

Ο ΑΟΚ αν τα παρατήσει τώρα κινδυνεύει να διαλυθεί.

Όλοι κοντά στον ΑΟΚ για να ξεχάσουμε όσο τον δυνατόν γίνεται γρηγορότερα την ήττα απο τον ΑΡΗ του 1,5 δις ευρώ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης