Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου κατοίκων Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»

 Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου κατοίκων Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην όμορφη αίθουσα του κοσμικού κέντρου «Καβαλιώτισσα» η εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων της συνοικίας της Παναγίας «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», εκδήλωση χορός, αλλά και κοπή βασιλόπιτας. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κατοίκους της συνοικίας της Παναγίας.

Σε ρόλο οικοδεσπότη το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, έκοψε την πίτα μοιράζοντας κομμάτια του ιερέα της Παναγίας πατέρα Γιάννη, στον εκπρόσωπο της διοίκησης του Δήμου Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά και στην Γ΄ ηλικία, σε ηλικιωμένα μέλη του συλλόγου.

Ενδιαφέρον είχε στην εκδήλωση το γεγονός ότι στην εκδήλωση δεν ήταν μόνο ηλικιωμένοι κάτοικοι της συνοικίας, αλλά και αρκετοί νέοι σε ηλικία άνθρωποι.

Ο σύλλογος προετοιμάζει γενική συνέλευση και εκλογές τον προσεχή Μάρτη. Έχει απευθύνει πρόσκληση στη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα να περπατήσει μαζί της όλη τη γειτονιά και να δείξει τα διάφορα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει.

Ο σύλλογος επίσης θα συγκεντρώσει τα προβλήματα που είναι αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΚ και θα προωθήσει στη συνέχεια στον πρόεδρος της Δημήτρη Καζανίδη, με τον οποίο έχει πολύ καλή συνεργασία.

 

 

Διαβάστε επίσης