• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Προτεραιότητα στην επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων τεχνιτών συντήρησης δίνει η ΒΦΛ η οποία σκοπεύει να ξαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους, προτείνοντας καλύτερες αμοιβές. Αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους συμβασιούχους θα έρθουν στην Καβάλα οι κύριοι Τσάρας Μπεχράκης προκειμένου να συναντηθούν με τη διοίκηση του σωματείου, να λάβουν μέρος στη σύσκεψη που ετοιμάζει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Κατέπλευσε χθες στον Λιμένα το νέο αμφίδρομο φέρι μποτ της ΑΝΕΘ Θάσος ΙΙΙ. Αγοράστηκε από εταιρία του λεκανοπεδίου, εκτελούσε δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα- Σαλαμίνα. Φέρι μποτ ετοιμάζει και η εταιρία Μητσόπουλου, η ΑΝΕΘ προσπαθεί να πουλήσει το Θάσος 6. Υπέρ της βίζας των 72 ωρών τάχθηκε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης στην ομιλία του στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Παραμένει αγνοούμενος ο 79χρονος από τον Πλατανότοπο. Οι έρευνες σταμάτησαν το Σάββατο. Ο προσωρινός πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου ήταν την Παρασκευή στην Καβάλα. Ομόφωνα η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ ενέκρινε το τεχνικό πρόγραμμα έργων του 2015. Προκαταρκτική για τη συγχώνευση της Ενεργειακής με την Καβάλα Όιλ παρήγγειλε στο Πταισματοδικείο Καβάλας η Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ ο Τέρενς Κουίκ λόγω συμμετοχής του στην κυβέρνηση. Αγιασμός θα γίνει σήμερα το πρωί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Περάμου, έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Πληρώνονται δύο φορές ως το τέλος του μήνα από τις σχολικές επιτροπές οι καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Στην Αθήνα για συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη είναι από σήμερα ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 10η Αλφαβητοπαρέλαση που αναβλήθηκε χθες λόγω κακοκαιρίας. Επαναδραστηριοποιείται στην Καβάλα η εταιρία για την νόσο Αλτζχάϊμερ.

 

11 μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου έλαβαν μέρος το Σάββατο στο διαγωνισμό αρχαίων που οργάνωσε η Θουκυδίδειος Ακαδημία. Την πίτα του έκοψε χθες το μεσημέρι ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας «Το Κάστρο». Πίτα έκοψαν και οι Ημαθιώτες που διαμένουν στην Καβάλα.

 

Μεγάλη και δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΑΟΚ χθες στη Δράμα με σκορ 2-0. «Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον κόσμο» είπε μετά το ματς ο Χάρης Παππάς. Ηττήθηκαν Ορφέας και Βυζάντιο. Δεν έπαιξε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου ο Άρης Ακροποτάμου. Η Ένωση παρουσία 150 φίλων της νίκησε για 9η συνεχόμενη φορά, αυτή τη φορά στον Λαγκαδά. Το Σάββατο υποδέχεται τον ΟΦΗ.

 

 

Διαβάστε επίσης